RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyon inn i Owen-kampen

Sist oppdatert:
Lyon tror Essien vil bli, og i tillegg ønsker de seg Michael Owen.

Det franske mesterlag Lyon tror at Michael Essien blir i klubben denne sesongen, og har nå satt sine øyne på Michael Owen fra Real Madrid. Med andre ord en ny lagkamerat og kanskje konkurrent til John Carew.

Lyon har som kjent den tidligere Liverpool-manager Gerard Hollier som trener, og Lyons president Jean-Michael Aulas tror det er en klar fordel i kampen om Owen.

- Det er mest sannsynlig at Essien vil bli hos oss neste sesong. Vi har satt frem betingelsene for hans eventuelle overgang i høst, men hittil har ingen klubber akseptert disse. Forresten, det ser ut som Chelseas interesse har kjølnet betraktelig, sier Lyon-president Jean-Michael Aulas til nettstedet Goal.com.

Når det gjelder Owens eventuelle overgang fra Real Madrid sier Aulas videre

- Jeg skulle bli en lykkelig mann hvis Owen valgte Lyon. Spørsmålet er om klubben har råd til en slik spiller. Som president tør jeg si ja på det spørsmålet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere