RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyon kjøpte stort

(AFP/Scanpix)
Franskmennene med et av januars aller dyreste kjøp så langt.

20 år gamle Dejan Lovren fra Dinamo Zagreb skrev onsdag under for franske Lyon. Overgangssummen var på hele ni millioner Euro, og overgangen er derfor en av de dyreste i fotballverdenen hittil i januar.

Ifølge goal.com skal Tottenham og Chelsea også ha vært ute etter forsvarsspilleren, men han ville selv helst til Frankrike.

- Lyon har fått en juvel, og dette er en stor overgang for vår klubb. Med tanke på hvordan verdenen nå er, så er vi fornøyde med at v har vist at vi er kapable til å selge en spiller for en så høy sum. Dette er en fantastisk overgang for Dejan, Lyon og det kroatiske landslaget, sier Dinamo-direktør Damir Vrbanovic.

Lyon har levert en svak sesong så langt, og ligger kun på 6. plass i Frankrike. Avstanden opp til serieleder Bordeaux er på hele 13 poeng. Laget er imidlertid fortsatt med i Mesterligaen, der de møter Real Madrid i 8. delsfinalen i februar.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere