RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lysketrøbbel for Gerrard

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Spiller ikke mot Danmark onsdag.

Steven Gerrard pådro seg en skade i lysken under 1-0-seieren mot Chelsea søndag. Skaden holder 30-åringen på sidelinjen i Englands kamp mot Danmark onsdag, skriver The Independent.

Liverpool-kapteinen ville trolig startet kampen i Parken, men Kenny Dalglish sa etter søndagens kamp at Gerrard ikke kommer til å ta del i privatlandskampen.

- Han blir med troppen slik at de kan ta en titt på skaden, men han kommer ikke til å spille, sa skotten.

Gerrards skade skal ikke være av det alvorlige slaget, og Liverpool håper å få kapteinen klar til lørdagens kamp mot Wigan.

Det er gode nyheter for Dalglish, som også var strålende fornøyd med å ha Jamie Carragher tilbake i midtforsvaret søndag.

- Selv om han skadet skulderen mot Tottenham, har han vært i stand til å trene for fullt. Det sier litt om hvor godt trent han er. Han er tross alt ingen tenåring lenger.

England-sjef Fabio Capello må også klare seg uten Rio Ferdinand, som pådro seg en skade under oppvarmingen mot Wolverhampton lørdag.

Peter Crouch, Gabriel Agbonlahor og Ben Foster har også meldt forfall til privatlandskampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere