RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lyver du, Sir Alex?

Foto: JON SUPER (Ap)
Sist oppdatert:
Wayne Rooney taler sjefen midt imot.

Manchester United-spiss Wayne Rooney har blitt vraket i to kamper nylig, mot Sunderland og Valencia. Ifølge manager Alex Ferguson har årsaken vært en liten ankelskade.

Nå virker det som om Ferguson har brukt den angivelige ankelskaden for å dekke over det faktum at Wayne Rooney rett og slett ikke er god nok for tiden.

Les også: Hva har skjedd i Premier League?

Ikke noe galt...
Det antyder Wayne Rooney selv når han taler sin sjef midt imot. På spørsmål om ankelskaden plaget ham under Englands 0-0-kamp mot Montenegro svarer spissen:

- Jeg har ikke hatt noen problemer med ankelen hele sesongen. Ingen. Jeg har trent de siste to månedene. Jeg har ikke gått glipp av en eneste trening, så det er ikke noe galt med formen min, sier Rooney ifølge The Guardian.

På spørsmål om hvorfor Ferguson har antydet at han har vært skadet trakk Rooney bare på skuldrene og sa:

- Jeg vet ikke.

Svarene antyder at Rooney slett ikke har vært enig med manageren i avgjørelsene om å utelate ham fra kampene mot Valencia og Sunderland.

Formsvikt og utroskap
Rooney har hatt et forferdelig halvår både på og utenfor banen. Scoringsformen sviktet mot slutten av forrige sesong, Englands innsats i VM var et mareritt og på toppen av det hele kom utroskapsskandalen på sensommeren.

Skandalen fikk Ferguson til å droppe og ta med Rooney til bortemøtet med spissens gamle klubbe Everton på grunn av den ventede hetsen fra tribunen. Ferguson hevdet at det nådeløse søkelyset britisk presse satte på Rooney gikk utover spillerens prestasjoner.

Ferguson sa før kampen mot Sunderland at Rooney til tider var litt for ivrig etter å komme på banen.

- Han tror han er frisk fordi han alltid tror han er frisk, og det er et problem med gutten: han er alltid for ivrig etter å spille, selv med skader, sa Ferguson.

Føler seg på hugget
Rooney, som trolig kommer til å spille helgens kamp mot West Bromwich, har innrømmet at prestasjonene den siste tiden ikke har vært helt det man kan forvente av en spiss på hans nivå.

- Jeg vet. Jeg har vært gjennom dette før, og så snart et mål går inn, er jeg sikker på at jeg vil score flere. Men det handler om å få det første målet. Får jeg sjanser og ikke scorer blir jeg skuffet. Men det er mange kamper igjen, og jeg er sikker på at jeg kan begynne å score snart. Jeg følte meg faktisk på hugget og bedre mot Montenegro, sier Rooney ifølge The Guardian.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere