*Nettavisen* Sport.

Må bytte Cola med ananasbrus

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (SCANPIX)

Davy Wathne fortviler etter Aalesund-seieren.

(SIDE2): TV 2-Sportens Davy Wathne var så brennsikker på at Molde og Aalesund ikke kom til å møtes i cupfinalen at han veddet bort et av sitt livs grunnpilarer, Cola.

- Ett av lagene kunne jo klare det, men at begge lag skulle komme videre var så usannsynlig at jeg lovet mine sunnmørske kolleger å bytte ut Cola med Oscar Sylte ananasbrus hvis det skulle skje. Ananasbrusen er selve ikonet for sunnmøringene, sier Wathne til bt.no.

Etter kampen torsdag kveld måtte Wathne kaste seg rundt for å finne ut hvor han kunne få tak i brusen. Men han gleder seg ikke til å skille lag med sin favorittdrikk.

- Jeg er avhengig av Cola. Jeg har forsøkt å slutte flere ganger, men det går ikke. Etter en stund får jeg beskjed av menneskene rundt meg om å begynne igjen, for jeg er ikke til å leve med. Premenstruelle smerter er ingen ting i forhold, sier han til avisen.

Selv om Wathne ikke ser spesielt lyst på det koffeinfrie livet, lover han å prøve å gjennomføre veddemålet.

- Et ord er et ord og en mann er en mann. Og hvis jeg klarer meg med ananasbrusen kommer jeg ikke til å begynne å drikke Pepsi igjen selv om jeg får lov, sier han til bt.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag