*Nettavisen* Sport.

Må ha vakter ved Rooneys hus

Foto: John Fahey (Pa Photos)

Supportere med finlandshetter dro hjem til Wayne Rooney og truet med å drepe ham.

22.10.10 10:04

Wayne Rooneys utilslørte ønske om å komme seg vekk fra Manchester United fort som fy, og hans kun lett tilslørte kritikk av Alex Ferguson, gjør at han ikke akkurat er populær blant den røde delen av Manchester i øyeblikket.

Faktisk har han vel klart det kunststykket å være United-spiller, men samtidig være mer populær blant Manchester City-fansen. Ikke verst.

Men det fører naturligvis til at noen litt korttenkte supportere synes det kan være en god i idé å plage spissen på privaten.

Har sendt vakter
Manchester United har derfor sendt vakter for å patruljere rundt Wayne Rooneys hus, melder Sky News.

Rundt 30 personer måtte fjernes fra eiendommen torsdag, opplyser vaktstyrken til TV-kanalen. Supporerne hadde med seg et banner der de truet med å drepe Rooney.

«Går du til City, er du en død mann», var den klare beskjeden fra supporterne, som var feige nok til å bære finlandshetter, melder The Guardian.

Rooney måtte selv ringe til politiet for å få fred og ro. En talsmann for politiet i Cheshire opplyser at protesten utenfor huset ble oppløst fredlig, og ingen begikk noen ulovligheter.

Samtaler uten løsning
Protesten kom bare timer etter at United offentlig ba fansen være tålmodige, mens klubben prøver å finne ut av Rooneys fremtid.

United-supporterne hadde nok håpet på at samtalene mllom manager Alex Ferguson og klubbdirektør David Gill torsdag skulle få løst floken, men den eneste kommentaren fra klubben etter samtalene var:

«Ingen utviklinger av betydning å rapportere om.»

Vil vekk
Rooneys kontrakt går ut om halvannet år, og han har sagt klart i fra om at han ikke kommer til å signere noen ny. Spissen, som bare har scoret ett straffemål så langt i år, mener at United mangler ambisjoner, og er ikke fornøyd med de forsterkningene Alex Ferguson har hentet til Old Trafford i sommer.

Klubber som Manchester City, Chelsea og Real Madrid er alle mulige nye arbeidsgivere for spissen.HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.