(iBergen.no) Jan Gunnar Solli er suspendert og står over mandagens kamp mot Lyn. Erik Huseklepp har fått lovnader fra Brann-trener Mons Ivar Mjelde om startplass i hovedstaden.

Lenge siden
- Jeg må ikke spille hver kamp. Jeg startet mot HamKam, men satt på benken fra start nå i helgen (mot Bodø/Glimt journ. anm.) så det er ingen krise. Før Hamkam-kampen var det imidlertid veldig lenge siden jeg hadde startet en kamp i Tippeligaen. Å sitte på benken en kamp i ny og ne gjør meg ingenting, sier han til iBergen.no etter onsdagens treningsøkt.

Det som holder lysluggen ute av førsteelleveren er hans defensive mangler. Det vet Erik Huseklepp godt.

- Jeg er fullstendig klar over at det defensive er min svakhet, men jeg bryr meg egentlig ikke så veldig om hva folk sier om det. Jeg må bare fokusere på meg selv og trene på det, sier han og legger kjapt til:

- Men det er vel så viktig å utvikle det offensive, det er jo det jeg er kjent for, understreker han.

Mot toppformen
Huseklepp sprudlet på onsdagens trening og bedyrer også selv at formen er intakt.

- Formen blir bedre og bedre den, forteller han.

Han er lei av å snakke om mangelen på defensive fibre i kroppen og var selv fornøyd med sitt arbeid bakover på banen i kampen på Briskeby.

- Mot HamKam var det ingenting å si på det defensive, da var det først og fremst det offensive spillet mitt som ikke satt som det skulle, forklarer han.

Les flere nyheter på iBergen.no.