RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må punge ut tre millioner

Foto: Glyn Kirk (Scanpix/AFP)
Tottenham-spillernes fylletur godt nytt for vanskeligstilte barn.

Uten å spørre sjefen om lov dro 16 Tottenham-spillere til Dublin, der de avholdt et heidundrende julebord. Spillerne hevder de ikke har brutt noen regler, men manager Harry Redknapp vender det døve øret til – og er både sint, flau og skuffet over spillerne.

Selvfølgelig blir det straff, og ifølge Daily Mail har Redknapp gitt hver av spillerne 20.000 pund i bot, tilsvarende nesten 190.000 kroner.

Totalt blir det om lag tre millioner, som skal gå til Tottenhams veldedighetsfond. Dermed blir fylleturen plutselig godt nytt for vanskeligstilte barn i nærmiljøet.

Og for spillere som har råd til å leie privatfly for å komme seg på julebord, svir det kanskje ikke så ømt på pungen, tross alt?

Mens samtlige spillere må punge ut, slipper Robbie Keane å bøte med kapteinsbindet. Derimot er han fratatt plassen på førstelaget – uten at det nødvendigvis har noen sammenheng med den kreative «golfturen» til Dublin.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere