RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Må se langt etter mesterligaplass

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Sist oppdatert:
Camilla Herrem og co. falt utenfor det beste selskapet.

Byåsen ble spilt i senk i annen omgang og tapte 23-27 for tyske Leipzig i gruppefinalen om plass i mesterligaen i håndball søndag.

Trondheimslaget fikk en sterk start og ledet 5-1 før seks minutter var spilt, men fikk etter hvert problemer med å temme de tyske gjestene.

Leipzig kom hardt tilbake og gikk på et tidspunkt opp i en firemålsledelse. Vertene fikk redusert avstanden og lå under 12-13 til pause.

I annen omgang ble det tyngre for Byåsen å henge med.

Laget greide ikke å score i omgangens ti første minutter, mens Leipzig scoret seks ganger på rad og ledet 19-12.

Sju minutter før slutt utnyttet Byåsen en tominutter (utvisning) på Karolina Szwed Örneborg med to mål fra Camilla Herrem og ett fra Jenny Grøtan.

Det holdt uansett ikke for hjemmelaget, som til slutt tapte med fire mål. Herrem ble Byåsens toppscorer med fem fulltreffere.

I kampen om 3.-plass vant Tertnes 28-25 over hviterussiske BNTU Minsk etter en god annen omgang. Bergenserne lå under 10-13 til pause.

Direktekvalifiserte Larvik blir Norges eneste representant i mesterligaen. Både Byåsen og Tertnes går inn i tredje runde i EHF-cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere