Må ta poker blodseriøst

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

BLOGG: Trond Erik Eidsvig forteller hvordan han har skjerpet seg.

28.04.09 07:12

Det er ikke så lenge siden poker-NM ble avsluttet, og i år gikk det betraktelig bedre økonomisk enn i fjor. Jeg fikk meg en fin tredjeplass i heads-up-turneringen, og jeg synes at jeg spilte bra inne på rommet hvor det hardeste laget foregikk, selv om jeg ikke plussa. Norgeseliten av pokerspillere er tøft selskap. Vi var en trivelig og omgjengelig gjeng som spilte én runde Pot Limit Omaha og én runde Hold’em, og koste oss på alle måter.

Noe av grunnen til at 2009 har startet så bra, er vel at ting tok vel litt vel av i 2008. Når man ikke tar pokeren seriøst i disse dager, da det faktisk kreves full fokus og så lite feilmargin i spillet som mulig, fører det ikke så overraskende til at tallene blir røde. I 2008 ble det rett og slett for fristende å ta for lett på ting, siden jeg ikke hadde behov for at det skulle kommer inn noen penger.

Jeg bestemte meg for at fra og med 2009 skal ting tas blodseriøst, og jeg skal ha en profesjonell holdning til spillet igjen. Dette har på alle måter vist seg å gå den veien det skal, OPPOVER! Spillet mitt har generelt forbedret seg utrolig mye. Så jeg har gått fra å være den alle vil spille mot rundt bordet, til at jeg rett og slett ikke får noen action lenger om jeg setter meg ned og venter ved et tomt seksmannsbord. Dette er jo i og for seg ikke akkurat positivt, men om det vinkles i en annen retning betyr det at jeg faktisk spiller bra, og at jeg blir respektert.

Så da er det bare å sette seg på ventelistene på Full Tilt Poker og spille ræva av seg. Jeg skal prøve å bli flinkere på disse bloggene fremover, og vil da prøve å skrive litt om hvordan spillinga går og reiseplanene fremover. Jeg har bestemt meg for å fokusere fullt på nettpoker frem til sommeren, da turen går over Atlanteren nok en gang, til pokerspillerens mekka; LAS VEGAS!

Tronde

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.