RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MacAllister undervurderte Lyn

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
Så ble han degradert. I dag slo han tilbake med to mål mot Stabæk.

(iOslo.no ): Lyn – Stabæk 3-0. Treningskamp Kadettangen.

Da Dylan MacAllister kom til Lyn foran forrige sesong tok han lett på oppgaven. Han trodde det var en automatikk i at han skulle gå rett inn på laget. Uten å overbevise rådet trener Henning Berg ham å la seg låne ut til Sparta Sarpsborg i 1. divisjon mot slutten av sesongen. Et tungt steg tilbake. Etter at han kom tilbake til Lyn var han fast bestemt på at det ikke skulle skje igjen. MacAllister har tatt seg sammen, trent hardt i hele vinter og er i form.Totalt har han socret fire mål på Lyns fire treningskamper. I dag nettet han to ganger mot Stabæk.

Scoret mål
- Etter å ha vært på utlån til Sparta (Sarpbsborg) fant jeg ut at jeg måtte ta meg skikkelig sammen. Klubben var bra og vi klarte målsettingen med ikke å rykke ned, men det er i Tippeligaen jeg ønsker å spille. Ikke noen nivå under. Denne vinteren har jeg fått trent bra og jeg tar hver trening seriøst. Jeg har også vært skadefri. Jeg føler formen er veldig bra og jeg er fornøyd med at jeg har scoret en del mål, sier MacAllister til iOslo.no.

I dagens nedsabling av Stabæk noterte MacAllister seg for to mål. Han får også ros fra trener Henning Berg.

- Dylan har trent veldig bra i vinter og vist at han ønsker å spille fast for Lyn. Det er tydelig at han er i fremgang og det er bra å se at han får det til. Jeg har ikke noen spesiell forklaring på fremgangen hans, men det er tydelig at treningen har gjort ham godt. Da han kom til oss (fra Brann) var han dårlig trent. Nå er han i tydelig bedre fysisk form, sier Berg til iOslo.no.

Manglet spillere
I dagens kamp manglet Lyn hele elleve A-lagsspillere forteller Berg. Han er derfor spesielt fornøyd med 3-0-nedsablingen av et Stabæk-lag som stilte med flere av sine beste.

- Jeg er veldig fornøyd med kampen. Spesielt tatt i betraktning at vi var betydelig svekket og at Stabæk stilte med sine beste. Fortsetter vi å gjennomføre kamper slik kan det bli bra i fortsettelsen, men det er ennå tidlig på året, påpeker Berg.

For Lyn manglet blant andre Tommy Berntsen, Indridi Sigurdsson, Kim Andre Madsen, Christian Brink, Rasmus Daugaard, Lars Kristian Eriksen, Tomasz Sokolowski, Kevin Larsen, Magnus Powell, Edu, og Ezekiel Bala.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere