RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Maccarone slo tilbake

Middlesbrough, her ved Gaizka Mendieta.
Middlesbrough, her ved Gaizka Mendieta. Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det har tatt sin tid, men endelig begynner Middlesbrough-spissen Massimo Maccarone (24) å score på bestilling.

MIDDLESBROUGH - SOUTHAMPTON 3-1: Den italienske spissen har nå gjort tre mål på de siste fem kampene og er i ferd med å betale tilbake etter at Boro la ut 95 millioner kroner for ham for to år siden.

Han har slitt med å tilpasse seg i England siden overgangen fra Empoli, men mot Southampton viste han igjen solide taker.

Formsterke

Maccarone scoret 3-0-målet mot Claus Lundekvam & Co. etter at fint innlegg fra Frederic Queudrue. Da hadde Maccarone terroristert Saints-forsvaret lenge, og formsterke Middlesbrough suser oppover tabellen. Nedrykkspøkelset er i ferd med å forsvinne fra Riverside.

Manager Steve McClaren sitter dermed trygt i stolen, til tross for en ny berg-og-dalbane-sesong.

Nesten for Claus

Claus Lundekvam scoret nylig sitt første mål for Saints etter åtte år i klubben, og mot Boro holdt han nesten på å gjøre det igjen.

Den norske landslagsstopperen skjøt fra kort hold, ballen gikk via en forsvarer og forbi keeper, men på målstreken sto jaggu nok Maccarone og klarerte unna. Der kunne Lundekvam ha gjort både 1-1 og sitt andre Southampton-mål.

På Middlesbrough var for øvrig teknikkere som Juninho, Gaizka Mendieta og Szilard Nemeth i storform, noe som ikke kan sies om Southamptons Arsenal-aktuelle keeper Antti Niemi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere