RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mads Østberg fra Citroën til Ford


Citroën kommer ikke til å stille i Rally-VM i 2016. Det betyr at nordmannen Mads Østberg kommer til å gå fra det franske bilmerket til Ford.
Citroën kommer ikke til å stille i Rally-VM i 2016. Det betyr at nordmannen Mads Østberg kommer til å gå fra det franske bilmerket til Ford. (Adapta Motorsport)
Citroën kommer ikke til å stille i Rally-VM i 2016. Det betyr at nordmannen Mads Østberg kommer til å gå fra det franske bilmerket til Ford.

Årsaken til at Citroën dropper VM i rally er at bilfabrikken skal utvikle en ny bil til 2017-sesongen. Det ønsker franskmennene å gjøre skikkelig, og de har vedtatt at den beste måten er å stå over VM kommende sesong, for i stedet å bruke alle ressurser og penger på den nye bilen.

– Østberg ønsker å satse for fullt på Rally-VM også neste år. Vi i Citroën kan ikke støtte ham gjennom den sesongen på en slik måte han ønsker og trenger, sier en talsmann for Citroën til Autosport.

– Vi vurderer å stille i noen få løp neste år, men det blir ikke mange, og det blir en satsing på svært lavt nivå. Så mye mer er det ikke å si, forteller talsmannen.

Det betyr at Mads Østberg, som endte på fjerdeplassen bak Andreas Mikkelsen i årets VM, kommer til å gå tilbake til M-sport og satse for fullt i en Ford Fiesta RS WRC i 2016. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere