RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Majdics bronse som gull og diamanter

Whistler (NTB): Petra Majdic kom til OL-sprinten som stor favoritt. Etter bronsen strålte hun av glede. - Det er som diamantbelagt gull for meg, sa hun.

Det var nemlig bare så vidt hun i det hele tatt kom til start. Under oppvarmingen mistet hun kontrollen i en sving og falt tre meter. Hun slo seg kraftig, men trosset de voldsomme smertene i fire løp.

- Jeg var sikker på at det var over. Jeg kunne ikke puste, jeg kunne ikke bevege meg, jeg kunne ikke gå. Men viljen min var så sterk. Det var som en annen del av meg sa jeg går til start likevel, sa hun.

- Du vet hvordan det er når du kommer fra et lite land. Og du vet aldri om du får en slik sjanse igjen.

Hun fikk lov til å starte sist i kvalifiseringen, selv om hun egentlig skulle startet som nummer tre. Etter å ha kjempet seg inn til 19.-plass lå hun i målområdet og hylte av smerte.

Etterpå ble hun sendt til sykehus for å undersøke om det var brudd i ribbeina. Da frykten for brudd ble avkreftet, fikk hun klarsignal til start i utslagsrundene - og smertestillende tabletter. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere