RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES

Makoun signerte for Villa

Sist oppdatert:
Gérard Houllier henter defensiv midtbanespiller fra gamleklubben.

Jean Makoun bytter ut Lyon med Aston Villa og skal spille for Birmingham-klubben til sommeren 2014, melder Aston Villa på sine nettsider.

Etter å ha vært gjennom en medisinsk sjekk signerte kamerunske 27-åringen for tre og et halvt år.

- Stolt
- Jeg er henrykt over å være her hos Aston Villa. Jeg er veldig, veldig fornøyd stolt over å ha kommet til en stor klubb, sier Makoun.

- Villa har vært etter meg en god stund, så jeg er glad for at det endelig ble gjennomført. Jeg ivrer etter å komme i gang nå.

Makoun hentes fra Lyon, en klubb med rike mesterligatradisjoner, men understreker at han nå kommer til en klubb som har målsettinger om å oppnå det samme.

27-åringen spiller primært i en defensiv rolle på midtbanen, men kan ifølge Villa-manager Gérard Houllier også benyttes i mer løpsorienterte roller i midtbaneleddet.

Til Europa som junior
Jean Makoun reiste fra Kamerun til fransk fotball og Lille som juniorspiller i 2001. Der fikk han seks sesonger med A-laget før han byttet videre til Lyon i 2008.

Han er ventet å bli spilleklar for Houlliers mannskap i løpet av to uker. Noen formaliteter gjenstår med kamerunerens arbeidstillatelse i England.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere