RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ian Hosgson (Reuters)

Maktkamp i United

Sist oppdatert:
Ifølge The Sun vil sir Alex Ferguson onsdag signere en ny kontrakt med Manchester United. Ikke alle er like fornøyd med det.

Det har vært veldig mye frem og tilbake angående sir Alex Fergusons nye kontrakt med Manchester United.

Etter at Fergusons tidligere kompanjong, og nå bitre fiende, John Magnier kjøpte seg opp som største aksjeeier i klubben, har det vært pause i kontraktsforhandlingene.

Solid lønnsøkning
Magnier har forlangt at kontrakten blir holdt tilbake til etterforskningen av det påståtte overgangsjukset rundt Tim Howard og Klebersons overganger til Manchester United er over.

Nå skal United-styret likevel ha tilbudt sir Alex en kontrakt, hvor de hever årslønnen hans med 19 millioner kroner. Han vil dermed tjene over 60 millioner kroner i året.

Dette kan føre til at Magnier innkaller til et ekstraordinært styremøte for å annullere denne kontrakten.

Sir Alex får støtte fra sin argeste rival, Arsenal-manager Arsene Wenger.

- Se på hva han har oppnådd for klubben. Jeg tror han blir og ryktene som går sier at stabiliteten vil råde, sier han.

Vil overta makten
Men sir Alex skal ikke være så sikker på at han får beholde jobben sin lenge. Magnier og hans gode venn JP McManus ønsker å kjøpe seg til enda mer makt i klubben.

- Jeg tror så absolutt at Magnier og McManus vil forsøke å kjøpe hele klubben. De er i en fantastisk posisjon siden de eier en fjerdedel av selskapet. Jeg kan se for meg at de overtar kontrollen og begynner å styre klubben på en helt annen måte. Når det skjer vil de huske hvem som var vennene deres og hvem som ikke akkurat hjalp dem. Styremedlemmene og sir Alex Ferguson kan risikere å få begrensede jobbmuligheter, sier aksjeekspert Henk Potts.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere