Såpeoperaen på Anfield fortsetter. Fredag gikk Liverpools medeier George Gillett ut med full støtte til Rick Parry, som klubbens andre eier - Tom Hicks - ønsker sparket.

- Ikke sett brevet
Utspillet fra Gillett kommer bare en dag etter at Hicks i et brev oppfordret Parry til å trekke seg fra sin posisjon som sportsdirektør i klubben.

- Jeg har ikke sett det aktuelle brevet, så jeg kan ikke kommentere saken i full detalj, sier Gillett til Liverpool Echo.

Gillett er alikevel klar på at sportsdirektøren har hans fulle støtte:

- Parry har vår fulle støtte. Alle forsøk på å fjerne han fra posisjonen som sportsdirektør må godkjennes av hele liverpoolstyret, og det består tross alt av seks personer, sier Gillett.

Parry ønsker å bli
Parry selv er klar på at han ikke ønsker å forlate sin posisjon på Anfield.

- Jeg ønsker bare å holde fokus på jobben min og gjøre mitt beste for å hjelpe Liverpool å gjøre det best mulig, sier Parry til Liverpool Echo.

- Nå som klubben er inne i en spennende og viktig periode av sesongen, virker det urettferdig ovenfor laget at jeg stjeler alle overskriftene. Ingen individer er større enn klubben, sier Parry.

Kritisert av Hicks
Kritikken fra Hicks gikk blant annet på at liverpoolmanager Rafa Benitez ikke er fornøyd med de forhandlingene Parry utfører i tilknytning til spillerkjøp.

Benitez mener at sportsdirektøren har vært skyld i at Liverpool har gått glipp av flere storsigneringer på grunn av Parrys dårlige kommunikasjon med apparatet rundt seg.

Videre mener også Hicks at Parry har gjort en altfor dårlig jobb med å maksimere Liverpools markedsverdi sammenlignet med andre storklubber som Manchester United, Chelsea og Arsenal.

Det pågående bråket i Liverpool førte torsdag til at arabarne i DIC la planene om å kjøpe opp en andel i Liverpool på hylla.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)