RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Mål-Gamst i storslag

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen var utvilsomt dagens mann da Blackburn tok sesongens første seier.

BLACKBURN - FULHAM 2-1: Morten Gamst Pedersen ga Blackburn ledelsen etter 15 minutter, og slo corneren som Tugay ekspederte i mål til 2-1 tjue minutter før slutt. Nordmannens mål og målgivende sørget for 2-1-seier over Fulham. Begge målene var av det majestetiske slaget - ikke ulike den type scoringer Blackburn-sjefen Mark Hughes pleide å score.

Nordmannen får karakteren 9 på TV 2 Nettavisens spillerbørs.

Et nytt Blackburn
Gamstens mål kom da den finske spissen Shefki Kuqi, nyinnkjøpt fra Ipswich, la inn til nordmannen, som fra venstre side av straffefeltet satte ballen i det høyre hjørnet bak Fulhams keeper Tony Warner. Tyrkiske Tugay scoret vinnermålet med en volley i krysset etter Gamst Pedersens corner.

Ikke uventet fikk Gamst Pedersen og hans lagkamerater ros etter kampslutt.

- Jeg liker å tro at vi har et helt annet Blackburn denne sesongen. Kvaliteten på målene våre underbygger det. Oppbyggingen til det første målet var glimrende. Kantspillerne våre skapte problemer for dem hele kampen. I tillegg var vi solide defensivt, sa Hughes til Sporting Life.

Redd for baklengsmål
Hughes klarte ikke å bestemme seg for hvilket mål han likte best: Gamst Pedersens eller Tugays.

- Å treffe ballen så rent som de begge gjorde, viser en fantastisk grad av teknikk og ferdighet. Men jeg må innrømme at da ballen kom til Tugay tenkte jeg for meg selv at han ikke burde skyte, for jeg var redd for kontring og baklengsmål. Men jeg skulle aldri ha tvilt på maestroen, lo Hughes.

Blackburn, som tapte 1-3 for West Ham i seriepremieren, har dermed tre poeng etter to runder. Fulham blir stående med sitt ene poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere