Gå til sidens hovedinnhold

- Målet er å bli RBKs førstevalg

Espen Johnsen flytter tilbake til Trondheim for å sette Rune Jarstein på benken.

ROSENBORG - STRØMSGODSET 1-1:

LERKENDAL STADION (Nettavisen): Espen Johnsen er planene klare for neste sesong: Jeg flytter tilbake til Trondheim og Rosenborg etter nyttår og skal gjøre hva jeg kan for å erobre keeperplassen i laget, sier han og lukker ørene fra signalene ledelsen i trønderklubben om at de har målvakter nok.

- Har registrert noen medieutspill i den retning og ønsker egentlig ikke å kommentere det jeg har lest. Faktum er at så lenge jeg har kontrakt med klubben og avtalen med Strømsgodset går ut etter denne sesongen, er saken grei. Neste sesong spiller jeg for RBK, sier han etter å ha bidratt sterkt til at Strømsgodset tok ett poeng på Lerkendal.

Ingen Hamrén-støtte
Like sikker på det er tydeligvis ikke Erik Hamrén. Når han blir bedt om å kommentere prestasjonene til Godset-keeperen, som neste år er å finne i RBK-stallen, blir han alvorlig.

- Jeg kommenterer ikke motstanderens spillere. Jeg konsentrerer meg om mine egne gutter og han er ikke en av dem. Vi får se hva som skjer etter nyttår, sier han knapt og legger diskusjonen om Espen Johnsens tilbakekomst til Lerkendal død – i alle fall foreløpig.

Uten at det ødelegger kvelden for landslagskeeperen.

(Artikkelen fortsetter under videoklippet)

268586

Ivers et mareritt
- Vi kan ikke være annet enn strålende fornøyd med uavgjort etter å ha blitt rundspilt i 90 minutter. Offensivt lykkes vi med fint lite og hadde vel bare en målsjanse. Men hele laget jobbet knalltøft defensivt og jeg hadde tro på at vi skulle klare full pott da vi ledet 1-0 og det gjensto drøyt 20 minutter. Men så måtte selvfølgelig Steffen Iversen ødelegge moroa for meg nok en gang. Han er et mareritt, scorer på meg hver eneste kamp vi møtes, fleiper Johnsen og får en kjapp kommentar fra RBK-spissen som hører hva han sier:

- Men aldri før har jeg lurt deg med en enkel kipp med kølla, sier han og slår opp latterdøra – strålende fornøyd med sin ”hockey-lignelse” for å beskrive hvilken legemsdel han benyttet for å putte inn utligningsmålet.

Sjekk siste nytt på sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken