RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Målfest for Manchester City

Sist oppdatert:
Citys stjernegalleri kommer til å mose Villarreal i dag. Sjekk dagens første oddstips.

Sportspills meny tirsdag
Oddstips 2: Suksessen fortsetter for Crystal Palace
Trav Momarken: Elitehesten innfrir
Trav Forus: Nytt forvandlingsnummer på gang
Lunsjtrav Jarlsberg: Safir glitrer igjen

Det er en stor fotballdag og det betyr eget langoddsprogram for i dag tirsdag. Vi tilbys en rekke objekter fra Champions League og engelsk fotball, i tillegg til ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
45. Millwall - Brighton H 2,30

Millwall kjempet inn 1-1 borte mot Middlesbrough i helgen. Det klarte å presse motstander til selvmål, på sin første corner, i det 54. minutt. Millwall hadde fortjent å tape, men det er poengene som teller og nå tror vi håpet er tent for de svakt plasserte løvene. Brighton-formen er kraftig dalende etter en start der man fikk veldig godt betalt, og det er godt mulig Millwall følger opp med sesongens andre seier hjemme på The Den. 2,30 er fin odds og et langskudd med gode sjanser.

Dagens avslag
47. Nottingham Forest - Middlesbrough

Egentlig en veldig spennende kamp dette, der vi vurderte mulighetene for at Middlesbrough fortsetter sin gode borteform og vinner igjen. De kastet bort to poeng på lørdag og er nok meget tent på seier i Nottingham. Men Forest har fåttt ny manager, Steve Cotterill er kommet fra Portsmouth og leder skogvokterne for første gang i kveld. Forest har spilt svakt og fantasiløst hittil, men det er potensiale i laget. Kan Cotterill få fram dette potensialet allerede i kveld? Umulig å si, og vi ender med å stå over innsatser på dette objektet.

Dagens spill
Det spilles flere interessante oppgjør i England, og vi kommer med et spillforslag til de engelske objektene. Vi kommer heller ikke utenom Champions League, der det spilles mange spennende oppgjør, og det blir en dobbel herfra også. Sparta er favoritter hjemme mot Vålerenga. Hvorfor? VIF har et bedre lag enn Sparta denne sesongen, og det er ikke langt unna at vi kommer med en ishockeydobbel også, både VIF og AIK skal ha gode sjanser. Men vi begrenser oss til to spilleforslag, her kommer det første.

Manchester City - Villarreal
Champions League gruppe A. Manchester City har spilt 1-1 hjemme mot Napoli og tapt 0-2 borte mot Bayern München så langt. Derfor må de vinne i dag, skal det bli sluttspill. Den formen de manglet da de kastet bort to poeng mot Napoli for en måned siden, ser ut til å være på plass nå, hvertfall når vi kikker på Premier League. City topper tabellen med 7-1-0 på de åtte første rundene. Solide seire 4-0 over Blackburn og 4-1 over Aston Villa de siste ukene. På søndag er det Manchester-derby.

Sergio Aguero (a) ble hvilt mot Aston Villa i helgen, da manager Mancini ville ha ham helt frisk etter en liten skade. Tanken kan være at han skal spille i kveld, da Mario Balotelli (a) er suspendert her (kamp 3 av 3). Hvis ikke blir det Dzeko på topp. Ellers er Richards (f) bra etter en liten skallesmell i helgen, mens Tevez (a) ikke lenger blir sett på som en City-spiller hverken i egne eller Mancinis øyne. Troppen:

Hart, Pantilimon, Richards, Kompany, Zabaleta, Lescott, Kolarov, Savic, Clichy, K Toure, Milner, Johnson, Barry, Nasri, De Jong, Y Toure, Dzeko, Aguero, Silva.

Villarreal er et stykke unna gamle høyder, dessverre, for da kan vi ikke lenger tjene penger på at de vinner alle hjemmekampene sine. 0-2 hjemme mot Bayern og 0-2 borte mot Napoli gir 0 poeng, og det ser allerede vanskelig ut å komme seg videre fra denne gruppen. 1-4-2 på de syv første i La Liga sier sitt. På bortebane er de uten seier, de har spilt 1-1 i Bilbao og 0-0 mot Getafe, tapt for Granada og Barcelona.

Ángel López, Marco Rubén, Mateo Musacchio og Nilmar manglet i 0-0-kampen mot Getafe lørdag. Den dyktige spissen Giuseppe Rossi var på plass, men scoret ikke. Nilmar er stadig ute, Rubén og Ángel også. Goal.com tror på denne startoppstillingen, men her setter vi spørsmålstegn ved Senna, han er ute ifølge flere nettsteder:

Diego Lopez, Zapata, Marchena, Gonzalo, Catala, Cani, Bruno, Senna, De Guzman, Valero, Rossi.

Villarreal har aldri vært noe stort bortelag, og nå som formen er svak er det vanskelig å se dem få til noe på Etihad Stadium. Manchester City er nødt til å vinne denne kampen, og dette kan fort bli Agueros aften. Han har scoret mot Villarreal flere ganger, for Atletico Madrid. Vi spiller hjemmeseier med to mål eller mer til odds 1,82.

Følg Champions League LIVE

Napoli - Bayern München
Champions League gruppe A. Napoli tapte overraskende 1-2 hjemme mot Parma på lørdag. De dominerte ballinnehav, skudd på mål, cornere og stort sett alt annet enn antall mål. 1-1-1 på tre hjemmekamper i Serie A er bare middels. I Champions League har det gått bra, det har blitt 1-1 borte mot Manchester City og 2-0-seier hjemme mot Villarreal.

Trener Mazzarri hvilte ingen spillere til dagens kamp da de røk 1-2 for Parma lørdag, og vi kan vente oss samme oppstilling. Britos, Donadel og Pandev er ute med skader. Bud på startoppstilling fra goal.com:

De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Aronica, Maggio, Inler, Gargano, Dossena, Hamsik, Lavezzi, Cavani.

Bayern München er i historisk god form. Hadde finalen i Champions League blitt spilt i kveld, mot for eksempel Barcelona, hadde vi satset på tyskerne. Bayern slipper ikke inn mål lenger, og har en offensiv så giftig at motstander sjelden varer til pause. Hvor lang tid brukte Gomez, Ribery og Schweinsteiger på å score hvert sitt mål mot Hertha Berlin i helgen? 12 minutter, og kampen var over nesten før den startet. Gomez scoret ett til og Bayern vant 4-0. For to uker siden ble det bare 0-0 borte mot Hoffenheim, en liten ripe i den lange seiersrekken. Bayern har ikke sluppet inn mål på månedsvis og topper Bundesliga med 7-1-1 og målforskjellen 25-1 etter ni runder. I Champions League leder de gruppe A etter 2-0 over Villarreal og Manchester City.

Robben (a) er ute for bortelaget, mens Gustavo (m) kan være tilbake. Breno (f) spiller ikke denne. Bud på startoppstilling fra goal.com:

Neuer, Boateng, Van Buyten, Badstuber, Lahm, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Müller, Kroos, Ribery, Gomez.

Napoli har hatt denne kampen i bakhodet en stund, trolig også da de tapte for Parma sist, men nå er den store dagen her. Er de gode nok til å ta poeng mot kanskje verdens beste formlag? Nei, tror vi, dette vinner tyskerne. Man kan hevde at Bayern lever fint med uavgjort, men hvorfor gå for ett poeng når man er gode nok til å ta alle tre. 1,90 er verdt en innsats. Vi får en CL-dobbel til 3,46. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

16. Manchester City - Villarreal (0-1) 1,82 3,50 2,90
19. Napoli - Bayern München 3,35 3,10 1,90

Total odds 3,46

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere