Gå til sidens hovedinnhold

Målfest i Serie A

Juventus ledet 3-0 etter ti minutter – kampen endte 3-3.

Det kunne nesten virke som at de italienske lagene lot seg inspirere av de målrike oppgjørene i Mesterligaen i midtuken.

For søndag rant målene inn i støvellandet.

Og verst var det kanskje for Juventus. Torinoklubben tok nemlig en 3-0-ledelse etter å ha spilt ti minutter borte mot Siena. En dobbel av Alessandro Del Piero og ett mål av Antonio Candreva sørget for en behagelig ledelse tidlig i oppgjøret.

Men kanskje ble det hakket for behagelig.

Comeback av Siena
I alle fall lyktes Siena med å reise seg. Massimo Maccarone reduserte til 1-3 etter et drøyt kvarter.

I andreomgangen sto Abdelkader Ghezzal fram som hjemmelagets store helt. Ghezzal scoret to ganger og sørget for 3-3 og poengdeling.

Men det var ikke bare i Siena at målene kom løpende bånd. John Arne Riises Roma var også involvert i et målrikt oppgjør.

Roma rotet bort to poeng
I Livorno vekslet nemlig Roma og Livorno på å lede kampen. Roma snudde Livornos 1-0-ledelse til 2-1, før Livorno utlignet. Deretter ga David Pizarro Roma ledelsen 3-2 og da var det spilt kun 27 minutter av oppgjøret.

Men med fem mål på den første halvtimen ble det roligere utover. Det neste målet kom ikke før i det 71. minutt, men da sørget Cristiano Lucarelli for ett poeng til hjemmelaget med sitt tredje mål for dagen.

I flere andre oppgjør ble det også mange mål. Genoa slo Cagliari 5-3 og Udinese slo Palermo 3-2.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken