RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målfest uten toppscoreren

Foto: Morten Holm (Scanpix)
Sist oppdatert:
Trondheim beholdt topplasseringen i UPC-ligaen etter å ha rundspilt og utklasset Stavanger Oilers med 5-1 på bortebane. Uten toppscorer Nick Smith på banen.

STAVANGER - TRONDHEIM 1-5: Nick Smith har hittil i sesongen satt 13 pucker i mål i grunnspillet for Trondheim.

Men i søndagens oppgjør mot Stavanger i Siddishallen måtte Trondheim klare seg uten målmaskinen. Canadieren var hjemme i Trondheim med magesjau.

- Vi vil jo alltid ha ham med i kampene våre. Han er en strålende spiller. Det er likevel betryggende å konstatere at vi scorer fem mål, på svært effektivt vis, uten ham på banen, konstaterer Trondheims assistenttrener Bjørn Anders Dahl overfor TV 2 Nettavisen etter storseieren søndag.

Imponert over keeperspillet
Trondheim-treneren skryter av spillernes prestasjoner mot Stavanger.

- Stavanger har et godt lag, men vi har likevel full kontroll gjennom hele kampen. Scorer på sjansene, og i perioder er vi suverene både i powerplay. Dessuten er keeperspillet suverent i dag, oppsummerer Dahl.

Trondheim-keeper Joakim Wiberg leverte 31 redninger i kampen.

- Han var en av hovedårsakene til at vi vinner. Stavanger hadde sine sjanser, men Joakim Wiberg tok seg av puckene og hindret scoringer, sier Bjørn Anders Dahl - tydelig fornøyd.

Delt tabelltopp
Storhamar og Trondheim topper tabellen begge med 30 poeng etter søndagens runde i grunnspillet.

Storhamar vant 2-0 over tabelljumbo Bergen søndag, men er nummer to i UPC-ligaen med dårligere målforskjell enn Trondheim etter 14 spilte kamper.

- Vi er kommet i toppen for å bli. Jeg tror de verste konkurrentene fremover i toppen blir Stjernen, Vålerenga og Storhamar. Resten slår vi enkelt, slår Dahl fast.

Kampfakta:
Trykk på linkene under for kampfakta fra søndagens runde.

Bergen - Storhamar
Sparta - Comet
Stavanger - Trondheim
Stjernen - Lillehammer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere