RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Malin reiser for å vinne

Foto: hestguiden.com
Sist oppdatert:
Malin Berås var lyrisk om vinnersjansene til Pele Hastrup på Klosterskogen torsdag når vi pratet med henne torsdag morgen.

Nettavisens faste mann på Bjerkeonsdagene, Håkon Einar Hansen, hadde los på store penger under onsdagens V65-kjøring på Bjerke. Med banker på 2 Bullchip i V65-2, hadde Hansen dekket storfavorittene Tekno Odin og McSteamy på alle sine forslag. Han lyktes med å få "vekk" Tekno Odin, men en brenngod McSteamy var rett og slett for god. Det var også en helt fenomenalt god Hope And Love i V65-5, som Hansen hadde dekket på samtlige bonger utenom andelslagene på Eksperten som het "Nettavisen på en onsdag".

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Uansett ble det en igjen svært gode treff for Nettavisens travredaksjon og de som fulgte vårt mellomste V65-forslag (innl.pris kr 480) her på Nettavisen fikk 1270 kroner tilbake. På Eksperten ble det treff på de aller fleste forslagene, på en kveld der vi ikke fikk hjelp på bonger med fantastisk potensial.

Annonse Travfakta: Strutter det virkelig av i jobbene for tiden, og treneren retter en advarende pekefinger! Er du klar for en USPILT 20 oddser!? PS. GRØ er mer enn klar

Torsdag lader vi om igjen og det er nok å henge med på da også. På Gävle skal vi forsøke å følge opp tirsdagens pangsuksess fra Hagmyren da vårt minste spilleforslag (innl.pris kr 160) fanget 7.valget 3 Triomphe d'Inverne på fem hester og 5. valget 8 Grabben (V4-4) på fire hester. Fire rette ga tilbake meget pene 2 719 kroner. I Norge er det Jarlsberg som er vertskap for lunsjtravet, mens Klosterkogen byr på dobbel V5 torsdag kveld. Tipsene til begge disse banene er utarbeidet av Nettavisens superduo, Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen, som har slått sine pjalter sammen denne torsdagen.På Øvrevoll skal Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen forhåpentligvis slå kloa i de 437.776 kronene som ligger ekstra i sekserpotten etter den ualminnelige favorittpregede V65-omgangen på Forus tirsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klosterskogen byr altså på dobbel V5 i kveld, all den tid det arrangeres V65 på Øvrevoll. Skiens-ovalen kan by på riktig fine spilleløp og det ligger flotte penger i luften for dem som klarer fem rette i V5-spillene.

- Jeg reiser til Skien for å vinne, var den klare beskjeden fra Malin Berås til Nettavisen torsdag morgen og da snakket hun om montedebutanten 10 Pele Hastrup i V5-3B. Jeg hadde 13 siste 300 metrene på klokka i prøveløpet, og jeg fikk et veldig godt inntrykk av hesten, sa Malin videre. Hun kunne også fortelle at den lille hesten åpenbart likte monte og Malin hadde svært god tro på seier i kveld. Motstanden er alt annet enn skarp hesten bekrefet da også form i et travløp 15. september da han avsluttet flott til fjerde. Malin Berås er blant våre beste monteryttere og vi nøler ikke med å bankerspille 10 Pele Hastrup i V5B-spillet torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Nesten like sikker er vi på at svært formsterke 9 Frk. Flagvinna vinner V5-1A. Hoppa er i kanonform om dagen og satt bom fast bak vinneren Arbollas i et V75-løp på Bjerke for to uker siden. Frk. Flagvinna hadde garantert vunnet det løpet med åpning. Nest sist kom hoppa voldsomt tilbake til andre etter galopp. I kveld står hoppa på 20 meter tillegg, hun står i springspor og med svært dyktige Lars Anvar Kolle som kusk sitter hun trolig i tet etter et par hundre meter (2 Eldingstjerna skal ha ryggløp). Vel i tet tror vi dette avgjort og vi var aldri i tvil om V5A-bankeren på Klosterskogen torsdag. Den heter 9 Frk. Flagvinna i V5-1A.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere