Gå til sidens hovedinnhold

Målkalas på Ullernbanen

Ullern viste naboene i vest hvem som er best da de slo Røa 7-2 på hjemmebane.

Ullern: Det var duket for rivaloppgjør på Ullernbanen da hjemmelaget tok i mot naboen fra Røa. Veldig spennende skulle det allikevel ikke vise seg å bli.
Ullern valset tidvis over motstanderen, og viste at det kanskje burde være divisjonsforskjell mellom lagene. Dette selv om Røa, stikk i strid med hva resultatet skulle tilsi, tok ledelsen etter fem minutter. En nokså slapp heading fra Røas Håvard Moen snek seg inn på noe som må kunne kalles en keepertabbe.
Det skulle riktignok ikke gå lenge før Ullern slo tilbake. Første omgangs store spiller, Stian Skageng, lurte Røa-forsvaret trill rundt. Skageng løp i bakrom, fintet av en forsvarer og satte ballen kontant i nettet.
Samme mann la på til 3-1 kun ti minutter etter briljant overgangsspill fra de hvite. I mellomtiden hadde Vidar Haugstøl ordnet ledelse til Ullern, på hel volley etter en pen innsvinger fra frispark. Det skulle imidlertid ikke stoppe der. Da stadionuret viste 45 minutter spilt, stod det hele 5-1 til Ullern, og kampen virket i realiteten kjørt.

Fornøyd trener

Ullern økte ledelsen allerede etter to spilte minutter av annen omgang, ved en scoring i vinkelen som vil bli husket lenge. Kampen ebbet av i tempo, og det var tydelig hvem de tre poengene tilhørte. Ullern-trener Remi Wulff var naturlig nok en fornøyd mann etter målfesten, selv om annen omgang ikke helt stod i stil til oppvisningen fra den første.
Vi er veldig fornøyd med første omgang, vi trykket og var svært gjennombruddshissige, mente Wulff, som kanskje tenkte spesielt på lynraske Stian Skageng, som scoret tre ganger og viste seg frem som en solid bakromsspiller.
Vi detter derimot veldig i annen omgang. Vi mister trykket og blir dårlige til å variere i spillet, sa Ullern-treneren.
Ullern nettet en siste gang ved Ole Anders Ulven, før Røa satte inn et trøstemål som ga 7-2 på måltavlen. En noe svakere annen omgang til tross, Ullern viste klart og tydelig hvem som er storebror.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen