RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målkongene

Sist oppdatert:
De var ikke døde likevel.

STABÆK - HAMKAM 4-0:

– Det var ikke mye å klage på i denne kampen. Det er deilig å score igjen, og 3-0-målet er et av de viktigste og deiligste målene jeg har scoret på lang lang tid, sa Nannskog etter kampen.


For - endelig var gullguttene og måltyvene tilbake i praktslag, sammen. Som dynamitt, noe de var til gangs etter bare noen minutters spill:

Daniel Nannskog på et godt løp spilte uselvisk igjennom Tippeligaens toppscorer Veigar Páll Gunnarsson, som kunne sette inn lærkula bak motstanderens keeper for åttende gang denne sesongen fra kort hold.

Han hadde ikke tenkt å gi seg med det.

Tidlig i andreomgangen spilte Alanzinho islendingen igjennom på nytt, som dermed kunne glede seg over sin niende scoring for året. Og Daniel Nannskog jublet sammen med sin spisskollega, men hadde ikke tenkt å være noe dårligere. To mål i andreomgangen av den aldrende svensken betyr at det er dobbelt dose Stabæk på toppen av toppscorerlistene Gunnarsson med ni, Nannskog med syv. Men enda mer gledelig for hjemmelaget var at de kunne notere seg for sesongens første hjemmeseier, mens HamKam landet ettertrykkelig på landjorda etter forrige rundes 4-0 over tabelleder Brann.


– Vi vinner veldig fortjent, men jeg hadde vært like fornøyd om vi bare hadde vunnet 1-0. Det er viktig å vinne på hjemmebane. Utrolig deilig med tre poeng, slo Jan Jönssons fast etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere