Gå til sidens hovedinnhold

Mallorca tar en sjelden borteseier

Vi øyner sjansen for enda en svak kamp av Atletico Madrid i dagens oddstips.

Langoddsen preges av håndball-VM, Asiamesterskapet i fotball og enkelte mandagskamper fra de europeiske ligaene. Det er også gjort plass til nederlandsk 1. divisjonsfotball, og ishockey. Vi ønsker oss odds på håndballobjektene dagen i forveien, men finner heldigvis spennende objekter innen fotball også.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Det ble pluss på helgens oddstips og tilbakebetalingsprosenten på oddstipsene i 2011 er nå på 119 prosent. Les også lesernes mandagstips.

Atletico Madrid - Mallorca
Atletico holder 7. plassen i Primera Division og har fine 5-2-2 på hjemmebane totalt. Formen er variabel og vi har fått se noen flaue opptredener fra hovedstadslaget den siste tiden. De fire siste har gitt 0-0 hjemme mot Racing, 1-1 borte mot Espanyol, 1-4 bortetap mot Hercules i sesongens kanskje svakeste kamp, og nå sist 1-3 mot Real Madrid i Copa del Rey. Her scoret Forlan et tidlig mål og man gjorde en brukbar innsats, men det holdt ikke. Manager Quique S. Flores har stor respekt for Mallorca, som han mener liker å spille på Vicente Calderón. Atletico går inn i en avgjørende uke, sier han, der de helst skal vinne mot Mallorca i kveld og mot Sporting Gijon på søndag, mens de på torsdag skal gjøre sitt beste i returkampen mot Real Madrid i cupen, etter 1-3 tap på Santiago Bernabeu i første kamp.

Målfarlige Agüero, og Suárez, er ute med skade. I transfer-vinduet i januar har Atletico mistet Simao Sabrosa, men hentet inn Juanfran fra Osasuna og brasilianeren Elias fra Corinthians. Tiago er tilbake fra skade og med i troppen:

Målvakter: De Gea, Joel.
Forsvar: Valera, Antonio López, Filipe Luis, Godín, Ujfalusi, Álvaro Domínguez, Perea.
Midtbane: Tiago, Raúl García, Elías, Fran Mérida, Paulo Assunção, Reyes, Juanfran, Koke.
Angrep: Forlán, Diego Costa.

Mallorca og manager Michael Laudrup er ute av Copa del Rey etter to målrike kamper mot Almeria. Nå fokuseres det hundre prosent på serien og en plassering god nok til å sikre spill i Europa neste sesong. Mallorca er sterke hjemme, men har bare 2-1-5 på bortebane totalt. De tre siste bortekampene er tapt, men før det vant man 2-1 i Sevilla. Mallorca ligger på 8. plass, med samme poengsum som Atletico. Det er lite skader i laget og Laudrup stiller en god tropp i dag, som også inkluderer en ny spiller, japaneren Akihiro lenaga. Ramis og Pep Lluís Martí er ute.

Målvakter: Aouate, Lux.
Forsvar: Edson R., Rubén, Nunes, Ayoze, Cendrós, Crespi, Kevin.
Midtbane: Joao Victor, Pereira, Castro, Aki, Nsue, De Guzman,Tejera.
Angrep: Webó, Víctor, Cavenaghi.

Innbyrdes oppgjør på dagens bane:

24.10.2009 Atletico Madrid - Mallorca 1 - 1
01.11.2008 Atletico Madrid - Mallorca 2 - 0
02.09.2007 Atletico Madrid - Mallorca 1 - 1
01.04.2007 Atletico Madrid - Mallorca 1 - 1
30.04.2006 Atletico Madrid - Mallorca 0 - 1

Atletico er midt i et intenst kampprogram, en av deres viktigste målscorere er ute, de leverer høyst variabelt og har 0-2-2 og åtte baklengs på sine fire siste. Historien taler for et jevnt oppgjør, og vi ser ikke helt at Atletico skal være favoritter til odds 1,75. Mallorca varierer på bortebane, men har glimtet til med seire mot gode lag som Sevilla og Valencia denne sesongen. Vi lar oss friste av 3,55 på det mest utvilte laget og spiller borteseier. Dette er et dristig tips til oss å være, men her finner vi flere gode argumenter for outsideren. Vi setter 100 kroner på Mallorca, singlespill, frist klokken 20.55.

112. Atletico Madrid - Mallorca 1,75 3,10 3,55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken