LILLE - SAINT-ÉTIENNE 0-0:

Renato Sanches måtte gå av med skade i en skuffende 0-0 kamp for Lille.

Etter en sjansefattig førsteomgang kom høyreback Zeki Celik etterhvert til kampens første sjanse. Et innlegg fra Jonathan Bamba ble klarert til å beina på tyrkeren, som satte ballen i stolpen fra kloss hold.

Renato Sanches har fått fart på karrieren igjen i Lille, men måtte gå av banen etter 25 minutter. Portugiseren tok seg til baksiden av låret etter å ha skutt, og er med det meget tvilsom til møtet med Chelsea onsdag neste uke.

Andre omgang startet friskere. Lille fikk en god overgangsmulighet, som endte med at svenske Gabriel Gudmundsson fikk rom på venstrekanten og kunne prikke et innlegg på hodet til Jonathan Bamba. Franskmannen fikk heade helt upresset, men klarte ikke å styre ballen på mål.

Etter 61 minutter foretok Lille et dobbeltbytte. Stjerneskuddet Jonathan David, som hadde vært sjeldent anonym i kampen, ble erstattet av Burak Yilmaz. Nysigneringen Edon Zhergova kom inn til sin fjerde Ligue 1-kamp for Hatem Ben Arfa.

LES OGSÅ: Sky Sports: Chelseas kredittkort sperret

Innbytterne klarte ikke å prege kampen, og det kom ingen flere store sjanser. Kampen endte til slutt 0-0 - ett resultat Saint-Étienne ventelig vil være mer fornøyd med enn Lille.

Lille har levert godt i Champions League denne sesongen, og tok seg videre fra gruppen sin. I den hjemlige serien har det gått tråere, og de lå før kampen på en skuffende 7. plass.

Saint-Étienne lå på 17. plass med kun 25 poeng, og økte med dagens uavgjort avstanden ned til nedrykksstreken til to poeng.