EVERTON - LIVERPOOL 0-0:

Jürgen Klopp og Liverpool har kommet tregt i gang med årets sesong, og i lørdagens kamp mot byrival Everton ble det nok en skuffelse for rødtrøyene med 0-0.

Det sto imidlertid ikke på sjansene. Men med to målvakter i det umulige hjørnet og fire avslutninger i treverket endte det til slutt målløst.

Fem minutter på overtid oppsummerte like godt Mohamed Salah kampbildet, da han banket ballen i stolpen.

– Det er jo ikke til å tro, sa Viaplay-kommentator Kasper Wikestad.

– Er det mulig?

Det var Everton som kom til kampens virkelige store mulighet like etter halvtimen var spilt. Ballen havnet hos Tom Davies etter en duell mellom Virgil van Dijk og Neal Maupay, men avslutningen med utsiden av foten gikk i stolpen.

Les også: Reagerer kraftig på landslagsprofilens valg: – Respektløst

Deretter var det Liverpool sin tur til å treffe treverket, to ganger med få sekunders mellomrom.

Først avsluttet Darwin Nuñez på halvspretten, men Jordan Pickford fikk slått ballen i tverrliggeren. Ballen havnet hos Luis Diaz, som dro seg innover før han avsluttet mot lengste. Denne gangen gikk ballen på innsiden av stolpen og ut.

– Er det mulig? I alle dager, utbrøt en forbauset Wikestad.

– Det er nesten så du ikke tror det, og i ett og samme angrep, fulgte Viaplay-kollega Lars Tjærnås opp.

Annullert scoring

Etter hvilen kom etter hvert sjansene på løpende bånd. Både Roberto Firmino, van Dijk og Fabinho var nær for gjestene i løpet av få minutter, før Maupay brant en enorm mulighet i det 65. minutt.

Få minutter senere trodde tidligere Liverpool-spiller Conor Coady at han hadde sendt Everton i ledelsen da han på bakerste pirket ballen i mål. Etter en VAR-sjekk ble imidlertid målet annullert for offside.

Les også: Det Solskjær gjorde sjokkerte Haaland: – Da tenkte jeg: «Hva er det som feiler ham?»

Like før slutt var også Dwight McNeil og Firmino nære på for hvert av lagene, men ingen av lagene lyktes med å få inn den avgjørende scoringen.

På overtid banket også Salah ballen i stolpen, og til slutt endte det altså 0-0 på Goodison.