RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målløs Carew

Foto: Simon Dawson (Scanpix)
Sist oppdatert:
John Carew spilte 90 målløse minutter mot Reading lørdag.

John Carews siste karriere-krumspring, til England og Aston Villa, kan ikke stemples som annet enn en suksess - i hvert fall foreløpig.

Åtte Premier League-oppgjør LIVE fra 13.45.

I debuten borte mot Newcastle stanget Lørenskog-gutten inn det alle trodde var utligningsmålet, men fikk aldri godkjent nettkjenningen.

Hjemme mot West Ham avgjorde så Carews høyrefot til fordel Villa, denne gang velvillig godkjent og protokollført av mannen i sort.

- Young er god
Foran dag tre av Premier League benytter «Hulken» anledningen til å rose rekkekamerat Ashley Young.

- Jeg liker meg veldig godt i England og føler at vi spiller bra fotball, men også Ashley Young har vært meget bra i sine første to kamper, minner Carew om overfor Aston Villas hjemmeside.

Tapet for Newcastle er han allerede over.

- Vi var ekstremt uheldige mot Newcastle. Hvis vi bare fortsetter å spille slik vi gjorde der, har vi en meget god sjanse.

Med sjanse mener Carew tabelltopp. Der skal nordmannen bidra så det monner.

Ser oppover
- Vi vil oppover på tabellen. Vi spiller bra fotball og har planer om å fortsette med det. Forhåpentligvis scorer jeg langt flere mål i fremtiden, spår Carew, før han klok av skade legger litt av presset over på resten av laget også.

- Vi spilte en god kamp mot West Ham og burde ha vunnet lettere. Så fort ikke bare spissene scorer mål, blir dette bra, avrunder Villa-fansens nye yndling.

Følg dagens kamper i Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere