RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FIKK SPILLETID: Joshua King kom inn fra benken, men klarte ikke å hindre Blackburn-tap hjemme mot Wolves.
FIKK SPILLETID: Joshua King kom inn fra benken, men klarte ikke å hindre Blackburn-tap hjemme mot Wolves. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Målløs King for Blackburn

Hjemmetap mot Wolverhampton for nordmannens Blackburn.

 Joshua King ble byttet inn 11 minutter før slutt og kom til en god sjanse på tampen, men han greide ikke å berge Blackburn fra 0-1-tap mot Wolverhampton søndag.

Gjestene var best på Ewood Park og kunne hatt flere mål enn det Dave Edwards scoret i begynnelsen av annen omgang. Nouha Dicko hadde en avslutning i tverrliggeren, mens Danny Batth nikket over fra fri posisjon.

Beste Blackburn-sjanse kom da Wolves-spiller Richard Stearman nikket i egen stolpe. I kampens siste minutt prøvde King seg med et velplassert skudd, men keeper Carl Ikeme nådde bort i hjørnet og reddet.

Blackburn-manager Gary Bowyer var skuffet etter lagets fjerde tap på de seks siste seriekampene.

- Vi snakket om at vi måtte se opp for Wolverhamptons kontringer, og vi var ikke flinke nok. Så enkelt er det, sa han ifølge PA.

Blackburn er på 10.-plass i mesterskapsserien, seks poeng bak den siste kvalifiseringsplassen. Wolverhampton er to plasser og fem poeng lenger opp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere