RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målløs og fornøyd Benitez

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
På en kveld hvor hans gamlespiss Fernando Morientes scorte tre, var Liverpool-manageren fornøyd med 0-0.

PSV – LIVERPOOL 0-0: Liverpool er favoritter i gruppa med PSV, Bordeaux og Galatasaray, og startet etter alle solemerker med en av sine vanskeligste kamper med en gang – borte mot PSV på Philips Stadium.

Men selv om et storforlanget Liverpool-publikum forventet – nær sagt forlangte – en seier etter den pinlige innsatsen mot Everton i helga, så var det et b-preget Liverpool-lag som stilte mot den hollandske seriemesteren. Dermed var det først da Liverpool satte inn superstjernene Xabi Alonso og Steven Gerrard den siste halvtimen at det ble fart i de røde fra Merseyside – uten at det hjalp på resultatet. Tross Steven Gerrards supervolley i treverket i sluttsekundene, ebbet kampen ut med 0-0, et resultat Rafael Benitez fint kunne leve med.

- Etter syv kamper på 21 dager er dette et OK resultat. Laget jobbet veldig bra, og både midtbanespillerne og spissene hjalp forsvaret bra.

- Planen var å holde nullen, gå fremover og score på kontringer, og vi hadde nok målsjanser til at vi burde ha scoret, mener Liverpool-manageren, som fikk en hel rekke spørsmål om sin politikk på å rotere førsteelleveren så kraftig.

Han sto ved sitt valg.

- Jeg har forklart mange ganger at vi ikke kan være 100 prosent i alle kampene, Vi spilte en vanskelig kamp mot Everton, og bestemte oss for å gjøre en del endringer. Vi har en god stall, og kan bruke mange forskjellige spillere.

- Vi har mange valgmuligheter i alle kampene våre, og jeg ser på det store bildet og snakker ikke om en og en kamp, sa Liverpool-manager Rafael Benitez etter det ene poenget i Nederland tirsdag.

Den mest upopulære spilleren i tirsdagens Champions League-kamp i Eindhoven, var den tidligere Feyenoord-spisen Dirk Kuyt. I motsetning til sin manager, var han frustrert over resultatet.

- Jeg mener vi hadde en god mulighet til å vinne. Vi var velorganiserte, vi gav dem ikke mange sjanser, men vi scoret ikke, sier den nederlandske spissen til Liverpools offisielle hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere