RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Målløst for Liverpool

Sist oppdatert:
Liverpool maktet ikke å reise seg etter å ha blitt slått ut av UEFA-cupen tidligere denne uken. Søndag maktet rødtrøyene kun å spille uavgjort 0-0 mot Leicester på Walkers Stadium.

LEICESTER - LIVERPOOL 0-0: Gerard Houllier ville med tre poeng vise fansen at de har lagt UEFA-cup exiten mot Marseille bak seg. Men rødtrøyene fra Anfield fikk ikke spillet til å sitte, og måtte gå målløse av banen mot Leicester.

En av hovedårsakene til dette, var Leicesters keeper Ian Walker. Han ble lørdag plukket ut i Englands tropp som møter Sverige neste uke, og feiret uttaket med å spille en praktkamp for hjemmelaget.

Riise vraket
John Arne Riise måtte se kampen fra tribunen etter at Gerard Houllier ikke fant plass til den skadefrie nordmannen i Liverpools tropp. Riise startet mot Marseille i UEFA-cupen, men mot Leicester ble han erstattet av Djimi Traore.

Den tidligere Leicester-spissen Emile Heskey ble mottatt av stående applaus da han ankom sin gamle hjemmearena. Årsaken er at Liverpool-spissen forrige sesong donerte 1,5 millioner kroner av egen lomme for å hjelpe gamleklubben med sine finansielle problemer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere