Gå til sidens hovedinnhold

Målorgie mellom VIF og FFK

Fire spisser, seks mål og herlig røre på La Manga.

FREDRIKSTAD - VÅLERENGA 3-3 (7-8 etter straffer)

LA MANGA (Nettavisen): For Vålerenga scoret Mohammed Abdellaoue to ganger, og Bengt Sæternes det siste. Mens spissparet Gardar Johansson og Tarik Elyounoussi besørget målene for Fredrikstad.

At det kunne blitt mange flere mål, gjorde at det nesten ble for mye av det gode.

VIF-trener Tor Ole Skullerud valgte derfor å se bort ifra forsvarsfeilene under "Hawaii-økta" mot østfoldingene.

- I dag synes jeg vi viser frem mye godt angrepsspill. En kan faktisk skimte de offensive relasjonene vi har snakket så mye om. Dette kommer mange mål begge veier, og dersom vi slipper motstanderne til så mange sjanser i serien - komme vi til å få det tøft. Men jeg velger å se bort ifra det i dag, sier Skullerud til Nettavisen.

Drevent spisspar
Det var haugevis av sjanser i det underholdende oppgjøret søndag ettermiddag. At heller ikke den svenske dommertrioen var helt på høyde gjorde ikke oppgjøret mindre kaotisk.

Sett over 90 minutter var nok Fredrikstad det beste laget. Spesielt kombinasjonene mellom Tarik Elyounoussi og islandske Gardar Johansson var det høy klasse over.

- Det er alltid godt å score når en spiller på topp. Det bygger opp selvtilliten, mener islendingen.

- Hvordan synes du samspillet med Tarik fungerer i dag?

- Det må jo bare bli bra med liten kar ved siden av meg. Dersom Tarik fortsetter å jobbe så godt og score mål - så håper jeg vi spiller lenge sammen i Fredrikstad.

"Moas" revansje
En annen som var særs godt fornøyd med kampen, var tidligere Skeid-spiss Mohammed Abdellaoue. Mot Lyn sløste han fælt med sjansene, men hans var blant banens mest effektive mot FFK.

- Det var moro i dag. Noen ganger så sitter dem, andre ikke. Jeg har ikke noen forklaring på det, annet enn at jeg skal sette de største sjansene jeg får, sier han til Nettavisen.

- Tror du på mye spilletid i Tippeligaen i år?

- Det tenker jeg ikke så mye på nå. Jeg må overbevise på hver eneste trening, så får vi se hva som skjer.

- Ikke bekymret
Og Skullerud er foreløpig svært godt fornøyd med hva kveldens høyreving får til på feltet.

- Det var nok gøy for "Moa" å få uttellingen i dag. Selv om han har brent noen sjanser, så har jeg ikke vært bekymret. Han er nemlig en veldig god avslutter. Det viser han også på trening. I dag var det spennende å se ham og Daniel (Fredheim Holm) på hver sin kant, avslutter han.

Fredrikstad tapte til slutt straffesparkkonkurransen i Spania. Dan V. Thomassen fikk gleden av å avslutte søndagens scoringsball. Han sikret seieren for VIF da han satte inn 8-7 scoringen.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted