Gå til sidens hovedinnhold

Målshow på Grefsen Stadion

Kjelsås scorer i bøtter og spann på Grefsen stadion. Hele ti mål ble det i kampen mot Ull\Kisa, dessverre var fire av dem baklengs.

Grefsen: Kjelsås har scoret hele 17 mål på hjemmebanen sin, Grefsen Stadion i år. Det er kun ett mål mindre enn serieleder Nybergsund IL-Trysil. Men litt symptomatisk er det at de også har sluppet inn nest flest mål på hjemmebane, ti i tallet, to færre enn Korsvoll med 12 baklengs på hjemmebane.
Mot bunnlaget Ull\Kisa gikk i hvert fall Kjelsås rett på sak, og hardt til verks. Allerede etter fire minutter startet Arild Nøst Odland scoringsballet. Kjelsås blir presset av Ull\Kisa etter scoringen, men bortelaget makter ikke å score selv på åpent mål fra tre meter etter en corner. I stedet setter Arild Nøst Odland sin andre for dagen med et praktfullt frispark fra 18 meter. Kun få minutter etter blir en Kisa-spiller presset av Martin Hansen til å sette ballen i eget mål, etter en corner fra nettopp Arild Nøst Odland. 3-0 står seg til pause. Kjelsås har vært uhyre effektive.

Får litt gratis

2. omgang begynner omtrent som 1. omgang, med scoring. Kaptein Martin Hansen setter inn 4-0 etter bare ett minutt.
I dag får vi godt betalt. 3-0-målet får jeg gratis, gliser han.
Og Ull\Kisa fortsetter å være gavmilde. 5-0-målet etter drøyt en times spill krediteres Julian Møller, men er i grunnen en gedigen keepertabbe av Olav Dalen i Kisa-målet. Møller slår lavt inn i feltet, og Dalen kaster seg foran Martin Hansen for å avverge. Men mens Hansen rusler forbi og rister på hodet over at han kom for sent, triller ballen mellom beina til Dalen og i mål.
Målene bokstavelig talt renner inn for Kjelsås denne kvelden. Men så kommer det som ser ut til å være et trøstemål for Ull\Kisa, etter meget slett forsvarsspill av hjemmelaget.

Latterlig

Nærmere 200 tilskuere fikk likevel se Kjelsås score en gang til før Kisa tok over scoringsballet. 6-1 kommer etter et flott raid av venstreback Nashi Rustemi, som til slutt er alene mot keeper Dalen. Han sentrer uegoistisk videre til en fri Martin Hansen som får sin andre nettkjenning på sølvfat.
Jeg hadde egentlig lyst på den scoringa der, sier Rustemi latterfylt i det Hansen løper bort til ham, og takker for scoringa.
Det er ikke min fortjeneste at jeg har to, nesten tre scoringer i dag, smiler Hansen etter kampen.
Han smiler derimot ikke over at Kjelsås slipper Kisa inn i kampen igjen etter dette.
Helt latterlig at vi lar dem komme tilbake. Vi sovner helt, sier kapteinen oppgitt. For i løpet av de fem siste minuttene scorer Ull\Kisa hele tre mål, og målshowet stopper til slutt med resultatet 6-4 til Kjelsås.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis