*Nettavisen* Sport.

Måltørke for Rosenborg

Trondheim (NTB): For første gang på seks år måtte Rosenborg gå av banen uten mål i to strake hjemmekamper. Søndag endte det 0-0 mot Odd Grenland.

20.05.12 23:01

Etter 0-1-tap hjemme mot Hønefoss 16. mai, skulle trønderne forsøke å rette opp inntrykket på eget gress. I fjor høst endte hjemmeoppgjøret mot Odd med hele 7-0. Men søndagens oppgjør var milevis unna de sifrene.

- Dette var for dårlig, spesielt i første omgang. Vi skaper for så vidt nok sjanser, men vi tok ikke vare på dem. Dette er ikke likt oss og det kjennes som at vi ikke var på. Vi mangler trykket vi hadde i tidligere kamper, sa RBK-trener Jan Jönsson etter kampen.

Ti minutter før pause var Rosenborg uhyre nær ved å ta ledelsen. Unggutten Ole Sælnes skrudde et frispark i stolpen bak en utspilt keeper André Hansen.

Etter pause fortsatte hjemmelaget å styre spillet, og sjansene kom hyppigere. Daniel Fredheim Holm, Steffen Iversen og Simen Wangberg traff ikke godt nok med headingsforsøkene sine, og et brukbart forsøk fra Henriksen ble blokkert. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag