RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
John Carew
John Carew Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

Måltørke for Carew

Sist oppdatert:
ZENICA (TV 2 Nettavisen): John Carew mistet tilliten i Valencia fordi han ikke scoret nok. Nå er måltørken også blitt et problem på landslaget. Etter oppgjøret mot Bosnia-Hercegovina står han med sju strake landskamper uten scoring.

BOSNIA-HERCEGOVINA – NORGE 1-0: John Carew var en spiss med stor selvtillit og med målteften i orden. I 2001 og 2002 spilte han elleve landskamper og signerte seks fulltreffere. I 2003 har historien vært en helt annen.

Etter at han scoret Norges andre mål i 2-2-kampen på Ullevaal stadion 7. September i fjor, har han ikke funnet veien til nettmaskene en gang på landslaget.

Mot Bosnia-Hercegovina var han aldri i nærheten av å score.

- Hadde alle oppspillene dettet ned på mitt hode, ville det nok sikkert blitt mye bedre, men det gjorde de jo ikke, oppsummerer den nyblivne romaspissen etter kampen.

Tøff konkurranse i Roma

I Roma skal han konkurrere med fire italienske landslagsspisser om plassen og alle fire har vist at de kan score mål. Mot Bosnia-Hercegovina var det ikke bare målene som uteble for Carew. Han var heller ikke godvenn med ballen.

- Jeg spilte ikke noen god kamp, innrømmer han.

24-åringen har nå gått målløs av banen i sine sju siste landskamper, noe han ikke har registrert selv.

- Det eneste jeg vet er at jeg har scoret seks mål på de siste tolv kvalifiseringskampene, og det er jo ikke så dårlig, sier han til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere