RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/EPA/PEDRO UGARTE

Måltyv klar for Crystal Palace

Sist oppdatert:
Crystal Palace har seriøse planer om å beholde plassen i Premier League. Nå har de forsterket laget spissen Ivan Kaviedes.

Crystal Palace er spådd rett ned i 1. divisjon igjen av de fleste, men manager Iain Dowie har ingen planer om å la de dystre spådommene gå i oppfyllelse.

Nå har han forsterket laget med den ecuadorianske spissen Ivan Kaviedes.

Kaviedes har vært en notorisk måltyv i hjemlandet, men fant seg ikke til rette verken i Celta Vigo eller Porto. Han dro derfor tilbake til Ecuador, hvor han igjen har funnet scoringsformen for Barcelona de Guayaquil.

Med tanke på 26-åringens problemer med å finne formen i Europa, har The Eagles i første omgang forhandlet frem en utlånsavtale på et år. Men dersom Kaviedes lykkes på Selhurst Park, kan avtalen gjøres permanent for ytterligere fire år.

- Jeg er veldig glad for å få sjansen til å spille i England. Jeg trives veldig godt i Crystal Palace. Jeg har hatt en tøff sesongoppkjøring, men det har hjulpet meg med å bli kjent med lagkameratene. Alle har vært vennlige mot meg, spesielt Iain Dowie. Han er en fantastisk mann og hvis noen kan hjelpe klubben til å nå sine mål, så er det han, sier han til skysports.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere