RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mamelund: - Det er en kokosliga

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
Sist oppdatert:
Den uttalelsen irriterer Elverum-treneren.

ELVERUM - HASLUM 26-23:

Elverum har ikke vunnet seriegullet i håndball på 67 år, men før seriefinalen mot Haslum onsdag, hadde de allerede invitert til gullfest.

Hedmarkingene, som tapte gullet i siste serierunde i fjor, hadde to poeng mer enn fjorårets seriemester før oppgjøret, og på grunn av innbyrdes oppgjør, måtte Haslum vinne med seks mål eller mer for å gjenta bragden.

Med en skadet Erlend Mamelund på benken, klarte aldri gjestene å henge med Elverum, som til slutt vant 26-23 i en fullsatt hjemmearena.

Dermed kan den planlagte gullfesten gjennomføres til brask og bram.

- Det er helt fantastisk. Med stappfull hall blir det ikke bedre. Endelig! sa Steffen Stegavik, som er forlovet med Camilla Herrem, til TV2 etter kampen.

- Gutta har jobbet steinhardt for dette. De gjennomfører en god kamp. Publikum har vært like sultne som oss, så det spørs om det kommer så mange på jobb i morgen, sier Elverum-trener Christian Berge.

Mamelund er imidlertid ikke like imponert.

- Kokosliga! Det skal ikke gå an å vinne serien med bare 33 poeng. Et vinnerlag skal ha opp mot 40. Jeg synes ikke Elverum er gode i dag. Vi ødela for oss selv da vi spilte uavgjort mot Drammen etter å ha ledet 28-22 (endte 29-29). Hadde vi ikke rotet oss bort der, hadde det holdt å vinne her – og det tror jeg vi hadde greid, sier landslagsspilleren, ifølge Adressa.

Uttalelsen irriterer Berge.

- Jeg føler at Mamelund prøver å ta litt av gleden fra oss. Det var litt kokos før jul. Etter jul har vi avgitt ett eneste poeng (borte mot Arendal). Vi har vært stabile – og best gjennom hele året, forsvarer Elverum-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere