Mamelund: - Det er en kokosliga

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX

Den uttalelsen irriterer Elverum-treneren.

20.03.13 21:54

ELVERUM - HASLUM 26-23:

Elverum har ikke vunnet seriegullet i håndball på 67 år, men før seriefinalen mot Haslum onsdag, hadde de allerede invitert til gullfest.

Hedmarkingene, som tapte gullet i siste serierunde i fjor, hadde to poeng mer enn fjorårets seriemester før oppgjøret, og på grunn av innbyrdes oppgjør, måtte Haslum vinne med seks mål eller mer for å gjenta bragden.

Med en skadet Erlend Mamelund på benken, klarte aldri gjestene å henge med Elverum, som til slutt vant 26-23 i en fullsatt hjemmearena.

Dermed kan den planlagte gullfesten gjennomføres til brask og bram.

- Det er helt fantastisk. Med stappfull hall blir det ikke bedre. Endelig! sa Steffen Stegavik, som er forlovet med Camilla Herrem, til TV2 etter kampen.

- Gutta har jobbet steinhardt for dette. De gjennomfører en god kamp. Publikum har vært like sultne som oss, så det spørs om det kommer så mange på jobb i morgen, sier Elverum-trener Christian Berge.

Mamelund er imidlertid ikke like imponert.

- Kokosliga! Det skal ikke gå an å vinne serien med bare 33 poeng. Et vinnerlag skal ha opp mot 40. Jeg synes ikke Elverum er gode i dag. Vi ødela for oss selv da vi spilte uavgjort mot Drammen etter å ha ledet 28-22 (endte 29-29). Hadde vi ikke rotet oss bort der, hadde det holdt å vinne her – og det tror jeg vi hadde greid, sier landslagsspilleren, ifølge Adressa.

Uttalelsen irriterer Berge.

- Jeg føler at Mamelund prøver å ta litt av gleden fra oss. Det var litt kokos før jul. Etter jul har vi avgitt ett eneste poeng (borte mot Arendal). Vi har vært stabile – og best gjennom hele året, forsvarer Elverum-treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.