Mens Liverpool ligger på 16. plass i Premier League med kun to poeng på sesongens tre første kamper, så smiler livet for Sadio Mané.

Senegaleseren byttet ut Liverpool med Bayern München i sommer, i en overgang verdt 32 millioner euro, og leder nå Bundesliga etter tre strake seire.

På sine fire første kamper for sin nye klubb har Mane levert fire mål, inkludert to i forrige helgs oppgjør mot Bochum.

Se Mané og de andre Bayern-stjernenes scoringer i 7-0-seieren i videoen under:

God start i Bayern

Eivind Bisgaard Sundet kommenterer Bundesliga for Viaplay. Han forteller til Nettavisen at Sadio Mané har kommet veldig godt inn i Bayern-laget, hvor han spiller sentralt på topp sammen med Serge Gnabry.

– Han har vært veldig god. Det eneste minuset jeg har å si er at han burde ha scoret flere mål. Ha har vel til sammen vært 20 cm i offside, og gått glipp av fem mål som følge av det. Men han har jo blitt kåret til rundens spiller i to av de første tre rundene, så han har absolutt kommet godt inn i laget, sier Bisgaard Sundet til Nettavisen.

Bisgaard Sundet er full av ros til Bayern-ledelsen for å ha hentet 30 år gamle Mané for 32 millioner euro, i samme overgangsvindu som de solgte 34 år gamle Robert Lewandowski til Barcelona for 45 millioner euro.

Til tross for at Lewandowski er regnet som en av verdens beste spillere, og levert over 40 mål for klubben hver sesong de siste sju sesongene, så mener Bisgaard Sundet at Mané har kommet inn og forsterket laget.

– Det må definitivt kunne kalles et røverkjøp. Bayern har truffet godt der. De solgte en som er 34 år i Lewandowski, og har fått inn en spiller som passer bedre til måten Nagelsmann ønsker å spille på.

Les også: Klopp og Fernandes uenige om Martinez-oppførsel

– Et stort savn

Etter å ha sett seg lei på at ingen andre uttalte seg om det, tok den tidligere Tottenham-, Aston Villa- og Sunderland-spissen Darren Bent, ordet til munnen selv.

– Jeg vet at mange ikke vil innrømme det, og ja de har mange skader, men Liverpool savner Sadio Mané, skriver Talksport-eksperten på sin Twitter-konto.

Øyvind Alsaker, som har kommentert Premier League i en årrekke for TV 2, er enig i at Liverpool kunne trengt Mané nå som det har buttet imot den siste tiden.

– Han er et stort savn. Å herje i et Bayern-lag som vinner 7-0 hver helg legger ikke jeg så mye i, men han var kolossal for Liverpool, sier Alsaker til Nettavisen.

Fotballkommentatoren forteller videre at man nå merker savnet mer enn man ellers ville gjort, både fordi resultatene ikke har gått Liverpools vei, og fordi alternativene mangler.

– Mané spilte mye spiss på slutten for Liverpool. Med Núñez ute så måtte de starte med Firmino, som er på vei ned. Alternativene er jo der når Jota kommer tilbake fra skade, men det store problemet for Liverpool er at de er nødt til å starte å vinne med en gang.

Les også: Brøt ut i latter av det som skjedde før storkampen

Ser gladere ut

Til tross for at Liverpool virker å savne Mané, så er det lite som tyder på at angriperen ikke trives i sin nye klubb.

Mot slutten av Liverpool-karrieren virket han ofte misfornøyd og frustrert ut på banen. Bisgaard Sundet har ikke sett noen tegn til misnøye fra angriperen så langt i Bayern-karrieren.

Vinn en Haaland-drakt i videoen under!

– Nå fremstår han veldig fornøyd og glad, og det virker som om han har kommet veldig godt inn i laget, forteller Bisgaard Sundet.

I tillegg til hans egne observasjoner, så kan kommentatoren fortelle at senegaleseren allerede har rukket å bli hyllet i den lokale pressen.

– Fra tysk presse så sies det at han allerede har satt preg på laget med sin treningsvilje på feltet, og han får også mye skryt for hvordan han er mot yngre spillere.

Les også: Mourinho går knallhardt ut mot ryktene: – De er ekte avskum