MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL 2-4:

Liverpool tok tre viktige poeng i kampen om Champions League-spill neste sesong, da Manchester United ble slått 4-2 på Old Trafford torsdag.

Roberto Firmino ble den store helten for gjestene, med sine to mål mot et tidvis halvhjertet Manchester United, uten det helt store å spille for.

For Ole Gunnar Solskjær og co. er sølvmedaljen i Premier League sikret med seier mot enten Fulham eller Wolves i de gjenstående kampene.

Mané irritert på Klopp

Etter kampen gikk Jürgen Klopp ut på banen for å takke både Manchester Uniteds spillere og egne spillere for kampen.

TV-bildene viste at tyskeren fikk knoker av Dean Henderson og Scott McTominay, men da han rakte frem hånden til sin egen Sadio Mané, ristet senegaleseren bare på hodet og gikk videre.

Liverpool-stjernen var tydelig skuffet over å ha blitt plassert på benken fra start, men Klopp avdramatiserte situasjonen ettepå.

- Det er ikke noe problem. Jeg tok en sen avgjørelse på trening i går og bestemt meg for Diogo (Jota). Guttene er vant til at jeg forklarer dem ting vanligvis, men det var faktisk ikke tid til det. Det går helt fint, sa Klopp til Sky Sports.

Simen Stamsø Møller i TV 2s Premier League-studio mener det først og fremst er lite modent av Liverpool-stjernen.

- Det er følelser, men det er barnslig å ikke gi ham den etter kamp, så tror jeg også at i starten av en sånn innspurt som nå, så er det bra å ham litt fyrt opp. Det er ikke så dumt, så lenge ikke stemningen blir dårlig. Det tror jeg ikke med Mané. Han er en fin fyr, sier Stamsø Møller.

Assistenttrener på det norske landslaget, Brede Hangeland, legger heller ikke mye i den lille hendelsen mellom Mané og Klopp etter kampslutt.

- Det der er ingenting. Mané kommer til å være som skutt ut av en kanon neste gang han spiller, sier Hangeland.

Les også: - Lagkameratene reagerer på hvordan Ronaldo behandles av klubben

Klopp: - Gjorde det vi kunne

Klopp er godt fornøyd med at klubben fremdeles kan kvalifisere seg til neste sesongs Champions League.

- Det var en strålende «fight» og en god kamp. Det var intenst. Akkurat slik et derby skal være. Min første seier på Old Trafford var god timing. Vi trengte den, og fortjente den, sa Klopp til Sky Sports.

- Vi er fortsatt med i kampen om Champions League. Vi gjorde det vi kunne i dag, tilføyde tyskeren.

Ole Gunnar Solskjær la ikke skjul på at gjestene fortjente de tre poengene i torsdagens kamp.

- De fortjente å vinne. Vi slapp inn mål på nøkkeltidspunkter i kampen, rett før pause og rett etter pause, i tillegg til på slutten, sa Solskjær til Sky Sports.

Målene rant inn

Det var Manchester United som kom best i gang i torsdagens kamp da Nathaniel Phillips forsøkte å blokkere et skuddforsøk fra Bruno Fernandes, men endte opp med å styre ballen i eget mål i stedet.

Så fulgte et elendig kvarter for Manchester Unied, for mellom det 34. og 47. minutt scoret Liverpool tre ganger.

Først utlignet Jota med en flott hælflikk, før Roberto Firmino scoret to ganger, assistert av Trent Alexander-Arnold.

På det tidspunktet så Manchester United sluttkjørt ut, men Ole Gunnar Solskjærs menn slo tilbake midtveis i andre omgang, da Edinson Cavani tredde ballen gjennom til Marcus Rashford, som rullet inn 2-3.

Mot slutten av kampen kontrat Mohamed Salah inn 2-4 for Liverpool da han plasserte ballen vakkert forbi Dean Henderson fra høyresiden.