RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manageren røpet Lewandowskis nye klubb

Foto: John Macdougall (Afp)
Superspissens framtid synes klar.

De aller fleste av Europas største fotballklubber har ligget langflate etter Robert Lewandowski de siste månedene, noen med mer berettighet håp enn andre.

Manchester United og Bayern München er likevel de to som har vært ryktet aller hyppigst til den brennhete måljegeren, og klubbenes supportere har håpet at det er nettopp deres klubb som skal få nytte av polakkens udiskutable ferdigheter.

Nå tyder likevel alt på at det er Bayern-fansen som kan juble. Men først om et år.

Dortmund-manager Jürgen Klopp er nemlig svært klar i sin tale når han blir spurt om hvordan Lewandowskis framtid ser ut.

- Jeg tror det er en kjent sak at Robert kommer til å spille for Bayern etter den kommende sesongen, svarte Klopp til den tyske avisa Welt am Sonntag.

Det betyr med andre ord at Borussia Dortmund gir slipp på spilleren gratis, ettersom kontrakten hans går ut om et år.

Klopp er imidlertid klar på at det viktigste er å ha et lag som er konkurransedyktig også neste sesong.

- Vi sa til han at et salg ikke fungerte for oss, og at han måtte bli den kommende sesongen. Vi vil vise fansen at vi ønsker å ha et lag som kan gi oss suksess den kommende sesongen, og Robert er en del av det, sier Klopp.

Borussia Dortmund har allerede måtte se én stjernespiller reise til Bayern, da det like før Champions League-finalen ble kjent at Mario Götze kommer til å spille for trippel-mester Bayern de kommende sesongene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere