RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Managerspillet som ikke vil dø

Sist oppdatert:
Her er det igjen, fotballmanagerspillet som nektet å dø. Hurra?

(Spillmagasinet): «Championship Manager» var et klassisk managerspill utviklet av Sports Interactive. Nå heter det spillet «Football Manager» og Eidos har isteden utviklet sin egen versjon.

Dette er andre gang de prøver. Første gang feilet de verre enn det Kjetil Rekdal gjør da han gjør taktiske disposisjoner i en kamp hvor de ligger under.

Bedre

Det er litt bedre denne gangen. Borte er alle bugsene og noen nyheter har dukket opp. Blant annet kan man se kampene i isometrisk 3d, og velge kameravinkler.

«Alle kamper over hele verden simuleres og transfersystemet er svært realistisk»

Det gjør faktisk spillet til en bedre simulering når kampene spilles. Bare så utrolig synd at spillerne oppfører seg som om de skulle være fast inventar på Sunderland. Det vil si som noen som har glemt hva det vil si å spille fotball.

Navigasjonen er også ny, så ny at du vil ha store problemer med å bruke den. Så dårlig at den første patchen faktisk fikser problemet. Nåja, greit å lansere et spill uten problemer eller?

Gode nyheter

To store pluss skal spillet få på andre nyheter: Alle kamper over hele verden simuleres og transfersystemet er svært realistisk med mye fram og tilbake på pris og annet.

At man kan velge en Roman for sitt lag og lage Bolski eller Liverpoolski vil sikkert noen like, men det er jo ikke riktig ...

Det største problemet til «CM» er at det ikke er «CM». Det manger noe viktig, nemlig realismen i det hele. Det føles som en av de modellene som riktignok ser pene ut, men du vet at det er ingenting inne der. Litt som å holde med Brann, du blir skuffet til slutt.

Bedre enn den forrige versjonen, men ikke så bra som «Football Manager».

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere