Manchester-avis publiserte lekket lagoppstilling før storkampen

MØTER CITY: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Manchester City onsdag.

MØTER CITY: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Manchester City onsdag. Foto: Martin Rickett (AP)

- Manchester United-fansen håper nok at dette ikke stemmer, skrev Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst. Men det gjorde det.

24.04.19 20:07

Manchester Evening News har gjort det til en vane å publisere en lekket Manchester United-startellever timer før den offisielle lagoppstillingen slippes.

Det gjorde avisen også før onsdagens storkamp mot Manchester City.

Her er laget avisen hevdet ville starte, noe som viste seg å stemme da den offisielle lagoppstillingen kom klokken 20.00:

De Gea, Darmian, Smalling, Lindelof, Shaw, Young, Pereira, Fred, Pogba, Lingard, Rashford.

- Forbausende

Avisens mest kjente United-ekspert Samuel Luckhurst skrev tidligere onsdag at han blir svært overrasket hvis laguttaket stemmer.

- Manchester United-fansen håper nok at dette er en av de med flere feil, skriver Luckhurst på Twitter.

- De siste tre siste lagoppstillingene har stemt 100 prosent, men til og med jeg blir forbauset hvis dette er startelleveren. En treer bak og ingen McTominay synes svært uheldig, heter de i avisens livesenter.

Takker fansen i kampprogrammet

United har vist sviktende form den siste tiden og nådde et foreløpig bunnpunkt da laget ble feid av banen med 4-0 mot Everton i helgen.

I kampprogrammet før onsdagens møte med Manchester City retter Ole Gunnar Solskjær en stor takk til supporterne som tok turen til Goodison Park.

- Vi sviktet oss selv på søndag. Fra første minutt sang supporterne våre på Goodison Park av full hals, og de holdt det gående også etter kampslutt også. De holdt sammen, stod bak laget og representerte klubben sin.

Presset på nordmannen øker etter den siste tidens svake resultater, men han holder fast ved at han skal lykkes med å gjøre United til et lag som kan vinne Premier League-tittelen igjen.

- Jeg har sagt det et par ganger nå, at jeg jeg skal lykkes her. Holdningen min har ikke endret seg. Min klare intensjon er å få dette til toppen av treet, der det hører hjemme.

Manchester City på sin side kjenner lukten av gull og klatrer opp på tabelltopp, ett poeng foran Liverpool med seier onsdag.

Storoppgjøret har avspark klokken 21.00, og kampen ser du direkte på TV 2 Sport Premium.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.