LEICESTER - MANCHESTER UNITED 3-1:

Kelechi Iheanacho scoret to ganger da Leicester ga Manchester United en real kalddusj på King Power Stadium søndag kveld.

Brendan Rodgers' menn vant kampen 3-1, og underveis i møtet med United ble det klart at Southampton blir motstander i neste runde. Manchester City og Chelsea møtes i den andre semifinalen.

Les også: Ødegaard hylles etter ellevill kamp: - Vi må signere ham permanent

- Vi hadde ikke gnisten i kveld, men det er forståelig. Dette laget har vært fantastisk de siste tre eller fire månedene. Vi har spilt hver tredje dag og har hatt en glimrende rekke med kamper. Nå er vi blitt innhentet av alle kampene og reisene, sier Ole Gunnar Solskjær til BBC etter nederlaget.

Manglet energi

- Torsdag kveld i Milano var en stor kveld, og det tok mye krefter fra oss fysisk. Vi hadde ikke den lille ekstra energien, autoriteten eller selvtilliten, tilføyer manageren.

På spørsmål om de viktige spillerne han valgte å spare fra start, deriblant Luke Shaw og Bruno Fernandes, svarte United-bossen følgende:

- Jeg ville gjort det samme igjen. Endringene var helt nødvendige. Vi visste at Paul Pogba ikke ville holde mer enn en time, og jeg tror ikke jeg ville gjort noe annerledes. Det som skjer bak i kulissene er ikke kjent for alle, sier Solskjær.

- Meget svak prestasjon

Morten Langli er ikke imponert over det Solskjærs mannskap leverte i søndagens kamp.

- Det har vært et problem for United denne sesongen her, at på defensive dødballer har det en tendens til å glippe. Det har ikke vært noen kanonprestasjoner i de to kampene mot Milan eller 1-0-seieren mot West Ham, selv om det har vært en periode med solide resultater, sa Langli i V4s studio.

- I dag var det litt flashback fra tidlig i november og kampen mot Istanbul Basaksehir. Det var trøtte bein, null energi og en meget svak prestasjon, sa Langli videre.

Se høydepunktene fra kampen her:

Grov Fred-feil

Ole Gunnar Solskjærs menn havnet under midtveis i den første omgangen, etter en fæl tabbe av midtbanespiller Fred.

Brasilianeren ble spilt opp feilvendt av Harry Maguire, og da han skulle slå ballen tilbake til keeper Dean Henderson, var pasningen så svak at Leicester-spiss Kelechi Iheanacho plukket opp ballen, rundet Henderson og satte ballen i mål.

Utligningen kom etter et flott United-angrep, der Paul Pogba spilte ballen inn i boksen, Donny van de Beek gjorde et lurt overhopp, som ga Mason Greenwood muligheten.

Unggutten lot seg ikke be to ganger og sørget for å utligne hjemmelagets ledelse.

Leicester-dobbel etter pause

Etter 52 minutters spill sendte Youri Tielemans Leicester tilbake i ledelsen med et godt skudd fra distanse, som lurte seg ned i hjørnet bak Henderson.

Snaut midtveis i den andre omgangen tok Solskjær grep. I jakten på en utligning sendte han Bruno Fernandes, Edinson Cavani, Luke Shaw og Scott McTominay på banen.

I stedet smalt det i motsatt ende av banen - nok en gang fra Iheanacho. Marc Albrighton slo et frispark innoverskrudd inn i feltet, og på bakre stolpe dukket nigerianeren opp og punkterte kampen med en sikker heading.