Søndag publiserte Harriet Robson flere alvorlige påstander mot kjæresten Mason Greenwood. I en story på Instagram la hun ut flere meldinger, i form av video, bilder og lydfiler, der hun hadde blod i ansiktet og flere blåmerker på kroppen.

På storyen skrev hun: «til alle som vil vite hva Mason Greenwood faktisk gjør med meg».

Søndag ettermiddag ble det kjent at Mason Greenwood har blitt suspendert av Manchester United som følge av anklagene mot ham. Det melder flere britiske medier.

Seinere bekreftet Greater Manchester Police på eget nettsted at de har arrestert en mann i 20-årene. Vedkommende navngis ikke. En rekke utenlandske medier, deriblant ESPN og The Sun, melder at det dreier seg om Greenwood.

- En etterforskning ble satt i gang og etter undersøkelser kan vi bekrefte at en mann i 20-årene er arrestert med mistanke om voldtekt og overfall, skriver politet i meldingen.

Les også: Ellevill opphenting sørget for gjev Hovland-triumf etter drama

United la ut melding

De nevnte storyene til Robson ble slettet fra Instagram tidligere på dagen.

Beskyldningene satte uansett i gang rykteflommen på sosiale medier. Etter hvert la Manchester United ut en uttalelse på sin nettside:

- Vi er klare over bildene og beskyldningene som sirkulerer på sosiale medier. Vi vil ikke gi noen ytterligere kommentarer før det er etablert hva som er fakta. Manchester United tolerer ikke vold av noe slag.

Tidlig søndag fortalte politiet i Manchester at de undersøkte omstendighetene rundt Instagram-storyene.

Angrepsspilleren har vært ute i hardt vær tidligere. Da han skulle spille landskamp for England borte mot Island i september 2020, hadde han og Manchester City-spilleren Phil Foden besøk av jenter på hotellrommet. Dette var et brudd på koronareglene, og begge ble kastet ut av landslagstroppen.

Noen dager senere ble det lekket en video av Greenwood der han inhalerer lystgass.

Denne sesongen har Greenwood startet 16 kamper i Premier League for Manchester United. Det har resultert i fem scoringer.

Les også: Rosenborg henter midtstopper fra Boca Juniors