Gå til sidens hovedinnhold

Manchester United-legende slår tilbake mot Solskjær: - Det er bare å plukke opp mobilen og ringe meg

Rio Ferdinand har vært kritisk til både Cristiano Ronaldo og Phil Jones den siste tiden, noe som har fått Ole Gunnar Solskjær til å reagere. Nå slår Ferdinand tilbake mot sin gamle lagkamerat.

For under oppgjøret mot Young Boys i Champions League ble Ronaldo byttet ut etter 72 minutter. Etter at portugiseren ble byttet ut, tok det ikke lang tid før han sto ved siden av Ole Gunnar Solskjør på sidelinjen og prøvde å lede lagkameratene sine til seier.

Portugiseren veivet med hendene og ropte til lagkameratene ute på banen, akkurat som han gjorde da han ble byttet ut med skade i EM-finalen i 2016 som Portugal vant. Det skapte reaksjoner etter kampen, og Ferdinand var en av flere som mente at Solskjær burde bedt Ronaldo om sette seg ned på benken.

- Rio kommenterer enkelte ganger på ting han ikke vet noe om. Cristiano ropte på dommeren fordi vi fikk et par avgjørelser mot oss. Så satt han seg ned. Jeg har ikke noe problem med at spillerne er lidenskapelige og så setter seg ned. Det var ikke sånn at Cristiano overtok, nei, sa Solskjær etter kampen.

Les også: Kommer med Ronaldo-advarsel til Solskjær: - Hadde aldri skjedd under Ferguson

- Veldig dårlig gjort

Tidligere har også Ferdinand ment at Phil Jones burde forlate klubben, at han tar opp en ungdomsspillers plass i troppen og at han ikke burde skrevet under på ny kontrakt med Manchester United i 2019. Jones har ikke spilt for United på over et og et halvt år etter å ha vært skadet i hele 2020 og 2021.

- Hør, respekten jeg har (for Ferdinand) er enorm. Jeg har delt garderobe med Rio - en virkelig profesjonell mann. Jeg elsket å spille med ham. Nydelig fyr, bra humor og jeg lærte mye av ham. Men det han sa var dårlig. Veldig dårlig gjort. Jeg liker ikke disputter eller diskusjoner, og hvis han ikke vet, så vet han ikke, sa Jones.

Da uttalte Solskjær at det Ferdinand sa om at han var bortkastet i klubben var helt feil.

Les også: Liverpool-helt kom med oppsiktsvekkende Messi-melding. Det får eksperter til å reagere: - Helt galimatias

- Man sier feil her og der

Nå sier Ferdinand at dersom Solskjær har noe uoppgjort med den tidligere midtstopperen, er det bare å slå på tråden.

- Enkelte ting blir sagt i kampens hete. Man sier feil her og der. Det er bare å plukke opp mobilen og ringe meg, sier Ferdinand i et nytt intervju om den siste tiden, ifølge Daily Mail, og peker på at Solskjær bare kan ringe han dersom det er noe.

Han har samtidig uttalt at det er "bare kjærlighet" mellom han og Solskjær, og at han vil gi nordmannen en stor klem neste gang de møtes.

- Jeg kommer til å ta Ole i hånda og si at jeg er hans største fan. Jeg har ingen krangel med Ole eller noen i klubben. Jeg forstår at Ole er under et enormt press. Jeg tror alle i klubben vet innerst inne at det ikke er noe ondt i meg.