MANCHESTER UNITED - ASTON VILLA 2-2:

Solskjær valgte å gjøre én endring fra laget som startet kampen i 3-3-oppgjøret mot Sheffield United forrige serierunde. Phil Jones, som spilte en svært svak kamp, var ikke i søndagens tropp, og Solskjær valgte å legge om til en ren backfirer mot Villa.

Det var imidlertid flere spillere som spilte under pari de første 45 minuttene søndag, og Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst mener Solskjærs til fordel kunne byttet flere enn Phil Jones fra start.

Han mener også nordmannen skal passe seg for å være for positiv etter skuffende resultater.

- Kan fortsatt argumentere for at Manchester United burde gjøre en endring. Solskjær ble spurt om den overordnede følelsen etter forrige ukes kamp var positiv. Han er i ferd med å bli like farlig positiv som Roberto Martinez. «Perverse» at det kun var én endring til dagens kamp, skriver han på Twitter til pause.

BØRS: Slik spilte Manchester United mot Aston Villa (+)

Drømmescoring

Oppgjøret på Old Trafford var knapt 10 minutter gammel da Jack Grealish viste hvorfor han er Villas store diamant.

24-åringen snurret rundt med Andreas Pereira ute til venstre, før han trakk seg innover og bøyde ballen helt oppe i David de Geas venstre kryss til 1-0.

United-laget slet lenge mot et godt organisert Aston Villa-lag, og spesielt Andreas Pereira slet fælt før pause. Brasilianeren fikk imidlertid sin revansj da han med et presist innlegg fant pannebrasken til Marcus Rashford etter 42 minutter.

Spissen headet ballen i innsiden av stolpen, før den traff ryggen til Villa-keeper Tom Heaton og forsvant i nettmaskene.

Dermed kunne Solskjær gå til pause med 1-1 i en omgang der United-spillet ikke imponerte stort mange.

Vakker Lindelöf-scoring

Om den tidligere Molde-treneren tok fram den velkjente hårføneren i garderoben til pause vites ikke, men vertene hevet seg etter hvilen.

Vertene ropte på straffe like etter pause etter et innlegg fra Daniel James, men dommer Craig Pawson vinket spillet videre.

Like etter kom Martial til avslutning fra god posisjon, men en glimrende reaksjonsredning fra Heaton hindret scoring.

Etter 63 minutter var det svært nære å smelle i andre enden. Grealish ventet inne i feltet og kastet fram en fot etter at skuddforsøket til Trézéguet gikk i blokka, men avslutningen til Villa-kapteinen snek seg utenfor målet til de Gea.

Minuttet etter var imidlertid kampen snudd da Victor Lindelöf raget høyest etter en corner. Et innlegg fra Fred ble forlenget av landsmann og Villa-spiller Wesley, og på bakre stolpe lurte Lindelöf, som på vakkert vis headet ballen tilbake i det lengste hjørnet.

Solskjær kunne reise seg fra sin plass på benken og juble for lederscoring, men nordmannen hadde knapt funnet setet igjen før det var balanse i regnskapet.

Matt Targett plukket opp en ball ute til venstre, og mens tre av fire United-forsvarere rykket ut for å sette en høy linje, hang Brandon Williams igjen.

Unggutten satte dermed Tyone Mings onside på bakre stolpe, og midtstopperen banket inn 2-2 på volley. Den engelske stopperen jogget uanfektet hjemover i påvente av en VAR-avgjørelse, men reprisene viste at stopperen var på riktig side med klar margin.

Solskjær kastet inn Mason Greenwood i håp om et vinnermål, og etter 77 minutter var Martial svært nære å sette inn 3-2. Franskmannen fikk ballen på tre meter etter realt «klabb og bab» i feltet, men spissens lobbforsøk snek seg over tverrliggeren til Heaton.

United kjørte kampen i sluttminuttene, og etter 82 minutter fikk Fred en god mulighet. Midtbanespilleren ventet inne i feltet etter et glimrende innlegg fra James, men headingen til brasilianeren gikk rett på Heaton.