RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Manchester United nøyer seg med uavgjort

Foto: Martin Rickett / Pa Photos
Sist oppdatert:
Svært jevne kamper i Champions League onsdag og vi tror på uavgjort. Sjekk onsdagens oddstips.

Onsdagens spillmeny fra Sportspill:
Tipping: Liverpool jager suksess i Europa
Ski-VM: Slik tjener du penger på norsk VM-suksess
Odds: Lesernes oddstips onsdag
Viking Lotto: dag øker Viking Lotto-potten

V75-Bjerke: Håkon byr på en heidundrende banker

Etter noe nær et havari med våre tips tirsdag, der ingen av våre foreslåtte fire kamper innfridde er det bare å ta nye tak onsdag. At vi traff bra med våre andre vurderinger tirsdag (Brentford, Accrington Stanley, Frisk og Scunthorpe) blir jo en mager trøst så lenge ingen av disse kampene var på våre foreslåtte spill.

Onsdag skal de to siste av de åtte åttendedelsfinalene i Champions League avgjøres. Og bortsett fra disse kampene er det et litt magert utvalg på Langoddsen denne onsdagen. Arsenal - Stoke spiller en utsatt kamp i Premier League, mens Porto og Sevilla spiller sin returkamp i Europa League.

Vi konsentrerer våre oddstips denne onsdagen om de to Champions League-kampene og tror på to svært tette og jevne kamper.

Marseille – Manchester United
Marseille ble nummer to i sin gruppe med tolv poeng på seks kamper, tre poeng bak puljevinner Chelsea.

Hjemmelaget er i meget god form og har bare to tap på de siste 20 kampene i serie og cup (12-6-2). På de seks kampene som er blitt spilt i 2011, er det blitt imponerende 5-1-0, og siste hjemmetap kom 15. september. Det skiller nå bare tre poeng opp til serieleder Lille, så drømmen om ligagull er så avgjort i live.

United tok seg komfortabelt videre fra gruppespillet og vant gruppe B etter å gått ubeseiret gjennom samtlige seks kamper. På bortebane ble det full pott.

Har en enda bedre statistikk å vise til enn dagens motstander; på de siste 20 er det blitt 14-4-2. Kunne ha gått på en uavgjort-smell mot Crawley i FA-cupen lørdag, men treverket stod i veien da miniklubben fikk en kjempesjanse til å utlikne til 1-1 på overtid på Old Trafford. Leder Premier League med fire poeng på Arsenal.

Marseille må klare seg uten landslagsspissen André-Pierre Gicnac som ble kjøpt for 16 millioner pund fra Toulouse forrige sommer. Gicnac har soret fem mål på fem kamper, men skadet seg i helgens 2-1-seier over Saint-Etienne.

Angrepskollegaene Brandao og Loic Remy pådro seg smeller i samme kamp, men begge rekker trolig kveldens oppgjør. Mbia og Rod Fanni stod over mot Saint-Etienne, men kan være aktuelle. Hilton er tilbake etter langtidsskade, mens Valbuena og Azpilicueta er fortsatt er ute.

Hos United er Antonio Valencia tilbake i full trening etter langtidsskade, men denne kampen kommer for tidlig. Men verken Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Park, Johnny Evans, Michael Owen eller Anderson er med til Frankrike, så det er en svekket United-tropp onsdag.

Vi tror det er svært gode sjanser for at denne kampen ender uten vinner, og oddsen for uavgjort er 3,10. Kampen kan spilles som singel og vi spiller 100 kroner på at ingen av lagene avgjør i kveld.

Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Inter - Bayern München
Reprise fra Champions League-finalen forrige sesong. Den gang vant Inter 2-0.

Inter endte på andreplass i sin gruppe med 10 poeng, ett bak Tottenham. Har gjort det meget bra etter trenerbyttet og står med 10-1-2 i 2011. På de siste seks viser statistikken 5-0-1. Den gode formen har ført laget opp på tredjeplass i Serie A, og det skiller fem poeng opp til serieleder og erkerival Milan.

Inter må klare seg uten Diego Milto (strekkskadet), men viktig Lucio og Wesley Sneijder skal være tilbake etter å ha blitt hvilt i helgen.

Bayern tok en overbevisende gruppeseier med 15 poeng, fem mer enn Roma på andre. Har i likhet med Inter virkelig funnet formen i vinter og står med 5-0-1 på de siste seks. Det er imidlertid fortsatt 13 poeng opp til den suverene serielederen Borussia Dortmund, så kampen om Bundesliga-gull er nok tapt.

Bayern kan glede seg over at duperduoen «Robbery» - Franck Ribery og Arjen Robben – endelig har funnet tilbake til gode, gamle takter etter å ha fått spolert store deler av sesongen med skader. Med også Mario Gomez i knallform (ti mål på sine siste åtte opptredener), er Bayerns offensive slagkraft virkelig bra om dagen. Det er dog noe usikkert om Gomez starter på grunn av en ankelskade. Keeper Thomas Kraft starter trolig til tross for smellen ha fikk i hodet i helgen.

Vi synes utgangspunktet for denne kampen er ganske lik United-kampen og synes det er svært vanskelig å skille også disse lagene. Derfor går vi etter uavgjort også i dette oppgjøret. Oddsen for ingen vinner på San Siro i kveld er 3,00 og også i denne kampen setter vi hundre kroner.

Spilleforslag 1 onsdag:
Kamp 17 Marseille - Manchester United 3,35 3,10 1,90
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Spilleforslag 2 onsdag:
Kamp 21 Inter - Bayern München 2,05 3,00 3,05
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere