Cristiano Ronaldo satte inn vinnermålet for Manchester United i onsdagens Champions League-kamp mot Villarreal. Spanjolene hadde lenge et grep om kampen på Old Trafford, men til syvende og sist tok vertene alle poengene.

I løpet av andre omgang gjorde manager Ole Gunnar Solskjær flere bytter. Først satte han inn midtbanemannen Nemanja Matic og spissen Edinson Cavani. Mot slutten av kampen kom nok en midtbanespiller inn. Solskjær satte på brasilianske Fred.

LES OGSÅ: Ut mot Solskjærs behandling av Martial: - Må føle seg elsket

Dette skjedde altså på stillingen 1-1 og på benken satt den langt mer offensive midtbanespilleren Donny van de Beek. Nederlenderen har fått lite spilletid siden han kom til United og heller ikke denne gangen fikk han tillit av Solskjær.

I sosiale medier har det spredt seg bilder av van de Beeks reaksjon da Solskjær valgte å sette på Fred. Nederlenderen ser tydelig misfornøyd ut der han sitter.

Reaksjon spredte seg på nett

Ansiktsuttrykket til 24-åringen vitner om at han nærmest reagerer med sinne på avgjørelsen til manageren. Klippet viser også at midtbanespilleren bøyer seg fram og kaster tyggisen sin i retning av Solskjær nede ved sidelinjen.

Det kan også virke som at lagkompis ERic Bailly må roe ham ned.

I sosiale medier har mange supportere valgt å vise sin støtte til den frustrerte nederlenderen, som den siste tiden har blitt koblet vekk fra klubben.

LES OGSÅ: United-back fikk forlenget karantene

Mange gir blant annet uttrykk for at de begynner å synes synd på 24-åringen nå, mens andre påpeker at det «at det er skammelig» hvordan han blir behandlet.

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst kunne også melde om at humøret til van de Beek ikke akkurat var på topp da han først ble sendt i oppvarming, men ikke fikk sjansen til å komme inn i kampen.

- Van de Beek går tilbake fra oppvarmingen og kaster vesten sin i bakken. Nok en kamp uten spilletid, skrev han på Twitter underveis i kampen.

Hentet for store penger

Van de Beek ble hentet til United fra Ajax sommeren 2020 og det var store forventninger til spilleren, etter at han hadde imponert stort i sin forrige klubb.

Han var blant annet en sentral brikke da Ajax gikk til semifinale i Champions League i 2019 og kun var sekunder unna å sikre seg en plass i finalen mot Liverpool.

LES OGSÅ: United utestengte supporter for rasisme. Nå må klubben legge seg flat

Etter overgangen til United, som skal være verdt rundt 40 millioner pund, har det imidlertid blitt lite spilletid for nederlenderen og det er tydelig at manager Solskjær har andre spillere han foretrekker foran van de Beek på midtbanen.

Denne sesongen har han kun vært på banen i tre kamper. I Champions League-møtet med Young Boys, ble han ofret til pause etter et rødt kort på Aaron Wan-BIssaka.

Eksperter har gitt opp

Mange eksperter føler seg trygge på at nederlenderen er inne i sin siste sesong i klubben og at han trolig forsvinner ved første mulighet.

- Han kommer aldri til å slå igjennom i United. Absolutt ikke. Solskjær forsøkte å gjøre spilleren tilfreds ved å la ham komme på banen (i møtet med Young Boys). Det er alltid tøft å komme inn når du ikke har spilt på en stund, men å bli tatt av til pause, hva sier det oss? Hvilke signal sender det, har Paul Ince uttalt ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Sheringham om Solskjærs United-fremtid: - Han må vinne noe

Også den tidligere United-spissen Dimitar Berbatov har vært kritisk.

- Det fungerer rett og slett ikke for ham i United. Det er synd, men dette er det som skjer om du bruker penger kun for å tilfredsstille fansen, har Berbatov sagt.

- Lingard of Fred funket

Selv om mange har tatt til orde for å støtte van de Beek etter at bildene av ham onsdag ble spredt på nett, mener Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst at det var en fornuftig valg av Solskjær å dytte innpå Fred.

LES OGSÅ: Bet seg merke i United-bildene: - Han peker jo på Ronaldo

- Det er ikke rart at Solskjær så ut som han hadde kommet unna med noe etter kampen. Det gjorde han. Villarreal er nok skuffet over at de ikke vant og til og med tapte. United ble reddet av et øyeblikks magi fra to verdenesklassespillere helt på tampen. Det å sette på Jesse Lingard og Fred funket, skriver han på Twitter.

Det var spanske Villarreal som tok ledelsen i onsdagens kamp ved spissen Paco Alcacer. Alex Telles utlignet for United kort tid etter, mens Cristiano Ronaldo altså ble matchvinner langt inn i overtiden og sikret vertene alle de tre poengene.