MANCHESTER UNITED – CHELSEA 4-1:

Det lå mye i potten for Manchester United i torsdagens seriekamp mot Chelsea, og Erik ten Hags menn leverte virkelig varene i det som ble en heseblesende fotballkamp.

Casemiro sendte hjemmelaget i ledelsen da han nikket et frispark i mål etter seks minutter. Rett før pause doblet United ledelsen etter et drømmemål, hvor Casemiro nok en gang imponerte.

Brasilianeren hadde ballen utenfor feltet, før han med utsiden av foten og blikket motsatt vei spilte Sancho fri til høyre i feltet. Han trillet ballen inn til Martial som enkelt satte ballen i mål.

– Det er en perfekt vektet pasning. Klasse fra Casemiro, en latterlig pasning, sa en smått sjokkert Michael Brown på BBC sin sending.

På Andre Helland fulgte opp med følgende hyllest av Casemiro i Viaplay-studioet.

– Det der er kunst. Det er bare å ramme det inn og henge det opp på Nasjonalmuseet.

I andre omgang økte Bruno Fernandes til 3–0 på straffe. Straffen skaffet han selv da han ble sparket ned av Wesley Fofana etter en lekker luke på franskmannen.

Noen minutter senere la Marcus Rashford på til 4–0 etter nok en svak involvering av Fofana i Chelsea-forsvaret. João Félix reduserte til 4–1 ett minutt før full tid.

Seieren betyr at Manchester United ender topp fire i Premier League, og dermed har de også sikret Champions League-spill neste sesong.

Les også: Fæle bilder av United-stjernen: – Det er skikkelig trist

Casemiro sendte United i ledelsen

Manchester United hadde mye å spille for i torsdagens kamp, og Erik ten Hag var før kampen klar på at kun seier var godt nok. Og med til tider svakt forsvarsspill av begge lag ble det en livlig første omgang.

Chelsea har slitt stort med å score mål denne sesongen, og det ble raskt tydelig at de mangler mye selvtillit foran mål.

Etter fire minutter spilt fikk Chelsea mye rom å angripe i, og Mykhajlo Mudryk ble etter hvert servert foran Uniteds mål. Ukraineren vartet imidlertid opp med en forferdelig variant og satte ballen langt utenfor.

To minutter senere smalt det i andre enden. Christian Eriksen slo et silkemykt frispark inn i boksen. Ingen plukket opp løpet til Casemiro, og han headet ballen enkelt i mål. Etter en VAR-sjekk ble målet godkjent.

Sjansene kom så på løpende bånd utover i kampen, bare stoppet av en stygg skade for Antony halvveis i første omgang. Han ble båret av banen oppløst i tårer. Inn kom Marcus Rashford.

Martial fikk uttelling

Martial hadde etter hvert flere store sjanser, men det så lenge ut som at han ikke hadde dagen foran mål.

Også Chelsea var farlige fremover, men verken Havertz eller Gallagher sine muligheter gikk i mål.

Da kampen gikk mot pause, og Martial så ut til å gå målløs inn i garderoben, fikk franskmannen endelig uttelling.

Casemiro chippet ballen nydelig gjennom til Sancho til høyre i boksen. Han plukket ned ballen, før han serverte Martial på blank hold. Der kunne ikke spissen bomme, og dermed var United oppe i 2–0.

Underholdningsverdien sank heldigvis ikke i andre omgang, og like etter sideskifte var United bare millimeter fra å gå opp til 3–0.

Hjemmelaget rundspilte Chelsea før Bruno Fernandes fikk avslutte fra en svært farlig posisjon i boksen. Portugiseren brukte imidlertid for mye kraft da han avsluttet, og ballen føyk opp i tverrliggeren og over.

Lekestue

United fortsatte å kjøre på, og noen minutter senere var det nesten et under at de ikke scoret da de fikk tre store sjanser på rappen. Først var det Martial og Eriksen som fikk muligheten, før Casemiro skjøt rett utenfor.

Rett før timen var passert prøvde Chelsea seg også, men de Gea reddet først et glitrende forsøk fra Hall, før han også reddet et skudd fra Mudryk.

I det 73. minutt punkterte imidlertid United kampen. Bruno Fernandes ble sparket ned av Fofana etter først å ha tatt luke på franskmannen. Straffen satte portugiseren sikkert i mål.

Fem minutter senere satt 4–0 for United, som holdt skikkelig lekestue på Old Trafford. Fofana gjorde en grusom feil og spilte ballen rett til Fernandes. Han spilte fri Rashford, som fintet ut Fofana, før han avsluttet på Kepa.

Chelsea-keeperen reddet, men ballen gikk under spanjolen, og da løp Rashford opp ballen og sentret den i mål.

Rett før full tid fikk Chelsea en trøstescoring da João Félix banket til rett utenfor sekstenmeteren. Det endte 4–1 til Manchester United til slutt.